Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Όψιμοι επικριτές του Λαζόπουλου

lazopoylos-soimple

Έπρεπε να ξεστομίσει μια αθλιότητα για την αναπηρία του Σόιμπλε ο Λαζόπουλος για να ξεσηκωθεί μήνις εναντίον του! Έπρεπε ο Λαζόπουλος να πει ότι «όταν ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα. Αυτό το θεωρώ παράνοια», για να ξεσηκωθεί το σύμπαν! Σαν και ήταν η πρώτη αθλιότητα και λαθροχειρία που διέπραττε ο Λαζόπουλος! Σαν και όταν έκανε πλάτη στο να έρθει όλη αυτή η κουστωδία των αυτοαποκαλούμενων αριστερών στην κυβέρνηση δεν διέπραττε αθλιότητα! Σαν και όταν στήριζε τους αριστερούς της πλάκας στο σύνθημά τους «ψηφίζουμε και φεύγουν», ώστε να στείλει τον λαό στον καναπέ ήταν φυσιολογικός! Σαν και όλα τα υπόλοιπα που είπε στην ίδια εκπομπή που αναφέρθηκε στην αναπηρία του Σόιμπλε με αυτόν τον άθλιο τρόπο, ήταν εντελώς φυσιολογικά! Σαν και η φτωχοποίηση του λαού, η εξαθλίωση, οι αυτοκτονίες όσων πίστεψαν τους «θεατρίνους» που έφτασαν στην εξουσία ανεμίζοντας τα κόκκινα βρακιά τους και όσους τους στήριξαν σ’ αυτήν την διαδικασία έχουν μικρότερη σημασία από την προσβολή του προβλήματος του Σόιμπλε!


Το ότι η πολιτική που εκφράζει ο Σόιμπλε δεν είναι δικό του βίτσιο, αλλά είναι η πολιτική που κάνει τους πλούσιους πάμπλουτους και τους φτωχούς εξαθλιωμένους και την οποία στηρίζει και το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό των «μεγαλοκαρχαριών» χωρίς να έχει καμιά αναπηρία, όπως η Μέρκελ, ο Ντάισελμπλουμ, ο Ολάντ, ο Μοσκοβισί, ο Γιούνγκερ καθώς και οι υπόλοιποι ψυχοβγάλτες, κρύφτηκε πίσω από την αηδία που ξεστόμισε ο Λάκης! Μάλιστα κάποιοι τιμητές πήγαν την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα, αγιοποιώντας τον Σόιμπλε, γιατί είναι, λέει, δημοκρατικά εκλεγμένος, σε δημοκρατικό κράτος της δημοκρατικής Ευρωπαϊκής Ένωσης! Σιγά τα ωά! Γιατί ο δικός μας τι είναι;! Εκλεγμένος δεν είναι;! Τρεις εκλογικές μάχες έστησε μέσα σ’ ένα χρόνο μέχρι να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελαν τα αφεντικά του κι αν χρειαζόταν θα έστηνε και δεκατρείς και είκοσι τρεις! Τέτοιος εκλεγμένος είναι κι ο Σόιμπλε! Σιγά να μην στο τέλος θεωρήσουμε τον Σόμπλε, στο όνομα της άθλιας αναφοράς του Λαζόπουλου στην αναπηρία του, απεσταλμένο του θεού!

Όσο για την βρωμιά σε βάρος ατόμων με ειδικές ανάγκες, οι περισσότεροι εξ αυτών που σήμερα εξανίστανται εναντίον του Λαζόπουλου, είναι αυτοί που αν δεν την καλλιέργησαν, τουλάχιστον την ανέχτηκαν! Γιατί η αθλιότητα που ξεστόμισε ο Λαζόπουλος δεν ήταν παρθενογένεση! Ξεχάσαμε ότι η πρώτη γυναίκα αρχηγός κοινοβουλευτικού πολιτικού κόμματος σταυρώθηκε στην κυριολεξία από διάφορους τσαρλατάνους που παρίσταναν τους γελωτοποιούς δημοσιογράφους, όχι για τον λόγο της και τα όσα πολιτικά πρέσβευε, αλλά για το ότι γεννήθηκε κοντή και γιατί ήταν ευτραφής, που μπορεί κάλλιστα να είχε να κάνει με λόγους υγείας! Τότε, επειδή μάλιστα πολιτικά η συγκεκριμένη πολιτικός δεν ήταν ούτε του «επιπέδου», ούτε του «προσανατολισμού» του Σόιμπλε, τα κανάλια την καταξέσκισαν, χωρίς, απ’ ότι θυμόμαστε κανένας να αντιδράσει! Τότε καλλιεργήθηκε επιπλέον όλος εκείνος ο ρατσισμός και η βρωμιά σαν σάτιρα, που κάποιοι ηλίθιοι έβγαιναν και υπεράσπιζαν στο όνομα του ότι η σάτιρα δεν έχει όρια! Αποτέλεσμα της σάτιρας που δεν έχει όρια ήταν και οι ρατσιστικές αναφορές του Λαζόπουλου στην αναπηρία του Σόιμπλε! Άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά!

Ο ρατσισμός και ο φασισμός δεν έχουν όρια κι όταν δείχνουμε ανοχή ή πολύ χειρότερα στηρίζουμε τέτοιου είδους εκφράσεις, γιατί συμπλέουν με το σύστημα αξιών το οποίο υπερασπιζόμαστε, τότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για την πιο χυδαία και ακραία έκφρασή τους και όχι να μιξοκλαίμε σαν τις μωρές παρθένες! Να είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε καταδικάζοντας συνολικά τον ρατσισμό και όχι μόνο αυτόν εναντίον της αναπηρίας του οποιουδήποτε Σόιμπλε! Γιατί αν δεν το κάνουμε αυτό, γινόμαστε ίδιοι με τον Σόιμπλε, που από τη μια πλευρά πρέπει να καταδικάσουμε την άθλια φραστική ρατσιστική επίθεση σε βάρος του από τον Λαζόπουλο και από την άλλη πρέπει να στηρίξουμε την ρατσιστική πολιτική του σε βάρος αυτών που πρώτα τους ξεσπιτώνει βομβαρδίζοντάς τους και μετά τους σκυλοπνίγει στη Μεσόγειο! Δύο μέτρα και δύο σταθμά!

Νάβις

Πηγή http://agkidapress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου