Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Πώς να καταγγείλεις τη Βόρεια Κορέα. Έχουμε αποκηρύξει τον παλιό κόσμο ...


1. Πες για όλες τις όμορφες φωτογραφίες από το μεγαλύτερο στάδιο του κόσμου* και τα βίντεο της Κορέας «show-off» και «προπαγάνδα». Εκθέτουν την απόκρυψη της αλήθειας - απαιτείται έντονη λάσπη!

2. Σαν «αντι-προπαγάνδα» για την έλλειψη υλικού, είναι καλύτερα να λανσάρεις φωτογραφίες του Βιετνάμ της δεκαετίας του '60 ή της Καμπότζης του '70. Και αν θέλεις απ’ την Κορέα, κατά την ιαπωνική κατοχή.

3. Πες για τις εικόνες των αγροτών σε βρώμικες φόρμες με το φτυάρι στο χέρι ό, τι είναι πιθανώς πολιτικοί κρατούμενοι σε σκληρή εργασία.

4. Κάτω από την φωτογραφία των ίδιων αγροτών, την Κυριακή με ένα καθαρό κοστούμι, σε ένα αγροτικό κέντρο αναψυχής ή σε μια συνεδρίαση του κόμματος, να γράψεις κάτι για καλοπέραση της κομματικής νομενκλατούρας.

5. Βάλε τη φωτογραφία από παραγκούπολη της Σεούλ και υπέγραψε «φτωχογειτονιές της Πιονγιάνγκ.»

6. Να θυμάσαι αυτόν που έντονα υπερασπίστηκε το σύστημα: Για κάθε πολίτη ντυμένο με άθλιο τρόπο στη Βόρεια Κορέα - Πες για τη μειονεκτική θέση των καταπιεσμένων, είναι θύμα του σοσιαλισμού, μια ζωντανή μαρτυρία για την διαφθορά του συστήματος...
Για κάθε άντρα με άθλιο τρόπο ντυμένο στη Νότια Κορέα, στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες καπιταλιστικές χώρες - παρίες, να λες είναι ηττημένος, τεμπέλης, είναι ο ίδιος που φταίει που δεν έχει ακόμη γίνει ένας ολιγάρχης ή ακόμα και ένας έμπορος ναρκωτικών. Το σύστημα εδώ δεν θα το κατηγορήσεις, δεν φταίει αυτό, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα!

7. Επίσης, να θυμάσαι ότι κάθε καλοντυμένος άνδρας στη Βόρεια Κορέα - είναι «ελίτ του κόμματος», «νομενκλατούρα (επέλεξε: αιματηρός συγγενής - γιος νομενκλατούρα, νομενκλατούρα σύζυγος, μητέρα νομενκλατούρα, μεγάλος - θείος νομενκλατούρα), εκμεταλλευτής και καταπιεστής.
Για τις ελίτ στις καπιταλιστικές χώρες - πες είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες που πήραν μόνοι τους και με τον ιδρώτα τους την οικονομική δύναμη και την καλοπέραση, καμία αμφιβολία! οι άνθρωποι είναι κρύσταλλο! σε ειλικρίνεια και υψηλές νοητικές ικανότητες!

8. Θυμήσου και επανέλαβε συχνά το κύριο επιχείρημά για την πείνα στην ΛΔΚ.
Στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο δεν υπάρχει πείνα, γιατί υπάρχει δημοκρατία ούτε υπάρχει οικογενειοκρατία, το βασίλειο είναι παράδοση - θεσμός κι ας είναι η Ελισάβετ η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, με τον ιδρώτα της. Αν σου αναφέρουν γεγονότα από τις επίσημες πηγές των ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, θα πρέπει να προσπαθήσεις να τραβήξεις την προσοχή από το θέμα, ουρλιάζοντας ότι είναι Κομμουνιστική δημαγωγία, πες να πάνε να δανειστούν στις τράπεζες. Δεν έχουν τράπεζες να δανειστούν, όλα είναι κρατικά, τους τα δίνει το κράτος

9. Ισχυρισμός ότι η ΛΔΚ βρίσκεται σε διεθνή απομόνωση, ότι ποτέ δεν μάθουν εκ των προτέρων με πόσες χώρες έχει διπλωματικές και εμπορικές σχέσεις, και πώς πολλοί τουρίστες την επισκέπτονται κάθε χρόνο. Διαφορετικά, ο κίνδυνος να παραμείνεις εκ των προτέρων χωρίς ένα επιχείρημα υπάρχει και εδώ πάει το επιχείρημα με τις τράπεζες - ειδικά στους ανέργους μην τους πεις ότι εκεί δεν υπάρχουν.

10. Ακόμη και αν δεν βγάλεις με το προηγούμενο άκρη, να εξακολουθήσεις να λες ότι η Βόρεια Κορέα είναι απομονωμένη από τον κόσμο, επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία - είναι «ολόκληρος ο κόσμος».

11. Η Νότια Κορέα σε «Γάγγη Style» - είναι αναμφισβήτητα το αποκορύφωμα της σύγχρονης κορεατικής κουλτούρας, η οποία μπορεί να οδηγήσει ως μια οπτική απόδειξη της ανωτερότητας της Νότιας Κορέας. Αν και δεν έχεις ακούσει, μπορείς να είσαι περήφανος για τις γνώσεις σου για την Ασία.

12. Να θυμάσαι: η Βόρεια Κορέα δεν έχει τίποτα, γιατί δεν το ξέρω. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα πρόβλημα της Βόρειας Κορέας, αφού εξάλλου δεν είναι στις αναμνήσεις σου.

13. Μη διαστάσεις να αναφερθείς στην Irina Lankova, τον διακεκριμένο δημοσιογράφο Golovin, έναν εξέχοντα ρουφιάνο της Νότιας Κορέας, στην εξέχουσα εφημερίδα Chosun Ilbo, στην εξαιρετική ιστοσελίδα Daily NK. Και ευλαβικά πίστευε όλα τα στοιχεία των διεθνών οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα (MKO).

14. Ποτέ μην διαβάσεις ιστορικούς, επιστήμονες, καθηγητές.

15. Να θυμάσαι: στη δημοκρατία της Νότιας Κορέας, όλοι είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν υπάρχει εφημερίδα «Hankyoreh Sinmun» και ο μαρξιστής ιστορικός Kang Man Gil, ποτέ δεν φυλακίστηκε για ένα ταξίδι του στη Βόρεια Κορέα και για την δημοσίευσή του για τις τοποθεσίες της Βόρειας Κορέας. Ποτέ μην διαβάσεις το κείμενο του νόμου της Νότιας Κορέας για την εθνική ασφάλεια.

16. Και ποτέ μην συγκρίσεις το σύνταγμα της Βόρειας με αυτό της Νότιας ή ακόμα και με αυτό της χώρας σου. Όσα γράφουν δεν τα τηρούν, αφού ξέρεις πως και στην χώρα σου το σύνταγμα δεν τηρείται. Θα το τηρήσουν οι κομουνιστές;

17. Σε γενικές γραμμές δεν εμπιστεύεσαι τα λόγια των ανθρώπων που επισκέφθηκαν τη ΛΔΚ και ότι έχουν δει με τα ίδια τους τα μάτια - είδαν μόνο προπαγάνδα και επίδειξη. Πίστεψε μόνο τους ειδικούς, οι άνθρωποι που ζουν στον «ελεύθερο κόσμο» δεν έχουν ποτέ δει τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας  - διαβάζουν όμως τα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης και, ως εκ τούτου, ξέρουν την αλήθεια!

18. Εάν επιχειρήσουν να προωθήσουν τη δική τους αναμφισβήτητη αρχή - για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ένας οικονομολόγος ή νομικός με γεγονότα και στοιχεία, όσο έχεις χρόνο, καλό είναι να ξεφύγεις από τη συζήτηση αμέσως.

19. Ως τελευταίο επιχείρημα, μην ξεχάσω να αναφέρω ενδεικτικά την άποψη ότι όλα τα μέλη αυτής της ομάδας είναι οι μυστικοί πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της Βόρειας Κορέας, και τα κείμενά τους, είναι τυπικά σφάλματα, που μεταφράζονται από την μεριά της Β. Κορέας.

20. Επιχειρήματα τύπου σκυλιά της Δαλματίας για τον θείο του Κιμ, για στρατιωτικές προκλήσεις, χαρακτηρισμοί τύπου δικτάτορας, καραγκιόζης δεν πιάνουν έχουν ξεφτίσει και καλό είναι να αποφεύγονται.

*____________
Με 60 μέτρα ύψος και 150.000 θέσεις το Rungrado 1st of May Stadium είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο στον πλανήτη. Βρίσκεται στην Πιόνγιαν της Βόρειας Κορέας και έκανε... εγκαίνια την 1η Μαΐου του 1989. Είναι γνωστό και ως May Day Stadium.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου