Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑίικη αλχημεία...




Της Κάλι Καρά   
            
Οι νέοι αλχημιστές του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο μετατρέπουν το άσπρο σε μαύρο, αλλά προσπαθούν να ασκήσουν εξουσία επί της νοημοσύνης του λαού μας, νομίζοντας ότι απευθύνονται σε λωτοφάγους!

Μετά το σκίσιμο των μνημονίων με ένα νόμο και ένα άρθρο, μετά  τα νταούλια και τους ζουρνάδες που θα χόρευαν οι δανειστές, μετά το τέρμα στην τρόικα που έγινε θεσμοί, ήρθε το νέο προϊόν της ΣΥΡΙΖΑίικης  αλχημείας για την εξαπάτηση του ελληνικού λαού.


Στη ναρκοθετημένη επόμενη μέρα μετά τις αποφάσεις του πρόσφατου Γιούρογκρουπ, με μνημόνια διαρκείας, με μέτρα που συνθέτουν σκηνικό έντασης της εργασιακής εκμετάλλευσης  για τα λαϊκά στρώματα, τους φτωχομεσαίους αγρότες, τους μικροεπαγγελματίες, τους νέους και τις νέες της χώρας μας.

Στο φόντο των νέων μέτρων που έχουν να κάνουν με τον «κόφτη» σε αφορολόγητο, στις συντάξεις  και στις νέες ανατροπές στα Εργασιακά, αλλά και στις αναδιαρθρώσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση του εγχώριου και ξένου κεφαλαίου, να τη πετιέται η νέα  ΣΥΡΙΖΑίικη αλχημεία:

«Κάθε ευρώ που θα χάνουν οι εργαζόμενοι, θα αντικαθίσταται από ένα άλλο».

Τα λένε αυτά στους εργαζόμενους που με τη νέα μείωση του αφορολόγητου, θα δουν ακόμα μεγαλύτερο πετσόκομμα στο εισόδημά τους, στους μισθούς και στις συντάξεις τους. Τα λένε στους συνταξιούχους που με την κατάργηση της «προσωπικής διαφοράς» θα δουν τις συντάξεις τους πετσοκομμένες ακόμη μία φορά.

Λογαριάζουν , όμως, «χωρίς το ξενοδόχο» όταν πιστεύουν ότι οι αλχημείες «καλά κρατούν» και ο ελληνικός λαός θα μένει αγανακτισμένος, απογοητευμένος αλλά «ήσυχος» χορταίνοντας  με την ελπίδα της καπιταλιστικής ανάπτυξης!

Τα μαζικά συλλαλητήρια που πρόσφατα διοργανώθηκαν σε όλη τη χώρα από Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ όχι μόνο τους χαλάνε  τα σχέδια εξαπάτησης του λαού αλλά τους κτυπούν το «καμπανάκι» ότι δε θα μείνει αναπάντητη η μεθόδευση κεφαλαίου - κυβέρνησης - κουαρτέτου να τσακίσουν παραπέρα μισθούς, συντάξεις και δικαιώματα.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου