Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ’’ Η ΕΝΟΤΗΤΑ’’



Καλεί τους συνταξιούχους σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 21 Φλεβάρη


 Ξεσηκωμός - Οργάνωση - Αγώνας

Να προασπίσουμε τα δικαιώματά μας, ό,τι με θυσίες και τον αγώνα μιας ζωής πληρώσαμε, ανατρέποντας πολιτικές, που τσακίζουν εμάς και τα παιδιά μας.

Η Διοίκηση του Σωματείου μας καλεί όλους τους συνταξιούχους σε μαζική, μαχητική, αγωνιστική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα την Τρίτη 21 του Φλεβάρη.
Αυτή είναι η Εργατική - λαϊκή απάντηση σε παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα. Αυτός είναι ο δρόμος που είναι ανοιχτός για όλους όσους με τις αντεργατικές αντιλαϊκές αντισυνταξιουχικές πολιτικές τους τσακίζουν όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή, για λογαριασμό των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

“Κανένας φόβος, καμιά υποταγή - Αγώνας για δουλειά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια” είναι το σύνθημα του ταξικού εργατικού κινήματος. Στον ίδιο δρόμο και οι απόμαχοι της δουλειάς και όχι του αγώνα. Διεκδικούμε ό,τι πληρώσαμε σε όλη μας τη ζωή, δεν το χρωστάμε σε κανένα δανειστή, δεν νομιμοποιούμε στη συνείδησή μας και θα τα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους ό,τι μας έχει αφαιρεθεί. Παλεύουμεμαζί με τα παιδιά μας, με τα εγγόνια μας για όλα εκείνα τα δικαιώματα που σήμερα πρέπει και μπορεί να έχει ο εργαζόμενος, ο φτωχός αγρότης, ο μικρός επαγγελματίας, ο συνταξιούχος από τον πλούτο που παράγει.

Σταθερή με ανθρώπινα ωράρια εργασία, συλλογικές συμβάσεις, δημόσια δωρεάν Υγεία - ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κατοικία, ρεύμα, θέρμανση αξιοπρεπείς συντάξεις. Όλα αυτά θυσιάζονται στο βωμό των κερδών μιας χούφτας πολυεθνικών. Για μία ανάπτυξη που πληρώνεται με την περικοπή των δικαιωμάτων μας, τη χειροτέρευση της ζωής όλων αυτών που στα εργοστάσια, τα χωράφια, τα μικρομάγαζα παράγουν τον πλούτο στην κοινωνία.

Συμμετέχουμε όλοι μαζικά, μαχητικά, αγωνιστικά στα συλλαλητήρια του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, συνεχίζουμε τους αγώνες μας μέχρι την ανατροπή των αντεργατικών αντιλαϊκών, αντισυνταξιουχικών πολιτικών.


Τρίτη 21 του Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου