Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Σκληρά εργαζόμενος εισαγγελέας, ζητάει από λυκειάρχη να καταδώσει τους μαθητές που έκαναν κατάληψη


Ο αδέκαστος εισαγγελέας, εντόπισε το πραγματικό έγκλημα και δείχνει αποφασισμένος να το πατάξει.
Εικόνα αρχείου. Πηγή EUROKINISSI

Σκληρά εργαζόμενος εισαγγελέας που κυνηγά το έγκλημα σε κάθε του έκφανση, ζητά από το λυκειάρχη του 1ου ΓΕΛ Χαλκηδόνας να παραδώσει κατάλογο με τα ονόματα των μαθητών που συμμετείχαν σε κατάληψη του σχολείου τους τον περασμένο Οκτώβριο.


Οι μαθητές του σχολείου συμμετείχαν σε πανεκπαιδευτική κατάληψη στις 30 Οκτωβρίου του 2017 με κατάληψη μιας ημέρας και συγκεκριμένα με κατάληψη του προαυλίου, αφού το σχολείο ήταν κλειδωμένο.


Σύμφωνα με την Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης τη μέρα της κατάληψης υπήρχε κοινή απόφαση των εκπαιδευτικών (Α’, Β’, Γ’, Δ’ και Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης), της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, της ΑΣΓΜΕ και μαθητικών συμβουλίων για διενέργεια πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, όπως αντίστοιχα στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Τα αιτήματα των μαθητών, αφορούσαν στην κάλυψη κενών στα σχολεία με διορισμούς καθηγητών, ολιγομελή τμήματα, θέρμανση και άλλα.

Το ζήτημα έφεραν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής και Γιάννης Δελής, ενώ η ΕΛΜΕ σημειώνει ότι

τέτοιες πρακτικές στοχεύουν να καλλιεργήσουν κλίμα εκφοβισμού στην εκπαιδευτική κοινότητα, να εκβιάσουν τους εκπαιδευτικούς να γίνουν καταδότες των μαθητών τους, να κάνουν τους διευθυντές μάνατζερς αδιάφορους για τις όποιες παιδαγωγικές και άλλες συνέπειες προς τους μαθητές τους.

Οι διευθυντές και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί μπορούν να λύνουν τέτοια ζητήματα με παιδαγωγικό τρόπο, μακριά από εισαγγελείς και όργανα καταστολής

Ο σκληρά εργαζόμενος εισαγγελέας, αποδεικνύει πως ο θεσμός της εισαγγελίας συνεχίζει να υπάρχει και να πολεμά το έγκλημα, παρότι τα τελευταία χρόνια αρκετοί πολίτες της χώρας πίστευαν πως είχε καταργηθεί, αφού ξέρουμε 0 περιπτώσεις εισαγγελέων που κινήθηκαν αυτεπάγγελτα για κάποιο περιστατικό υποκίνησης ρατσιστικής βίας, όπως επίσης και 0 περιπτώσεις όπου η αποκάλυψη κάποιου σκανδάλου ξεκίνησε από εισαγγελική έρευνα.

Ελπίζουμε οι ανήλικοι τρομοκράτες που κατέλαβαν δημόσιο κτίριο, να συλληφθούν και το μαχαίρι να φτάσει βαθιά στο κόκκαλο αυτού του σάπιου συστήματος που ακούει στο όνομα “σχολικές καταλήψεις”.

http://spasmenoparathyro.me

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου