Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Αυστρία: Θα μπαίνουν στην ΕΕ μόνο όσοι πρόσφυγες συμφωνούν μαζί μας






Από  Ατέχνως

Γράφει ο Πάνος Αλεπλιώτης //

Νάτος ο φασισμός και ο ωμός ρατσισμός!

Η Λε Μοντ αποκαλύπτει απόρρητο έγγραφο- επιστολή της Αυστριακής κυβέρνησης προς όλες τις κυβερνήσεις της ΕΕ (Η Αυστρία αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΕ αυτό το εξάμηνο).

Σύμφωνα με το έγγραφο – πρόταση προς τις χώρες της ΕΕ η διαδικασία χορήγησης ασύλου πρέπει να απαγορευτεί να γίνεται σε Ευρωπαϊκό έδαφος. Προτείνει την δημιουργία Κέντρων αίτησης ασύλου έξω από την ΕΕ.
«Θα δικαιούνται άσυλο μόνο αυτοί που σέβονται τα ιδεώδη της ΕΕ και τις ελευθερίες και τα δικαιώματα της Ένωσης»

«Λόγω της καταγωγής τους και της έλλειψης μελλοντικής προοπτικής έχουν ( οι πρόσφυγες) μεγάλα προβλήματα να ζήσουν σε ανοιχτές κοινωνίες ακόμη και να τις αποδεχτούν. Μεταξύ αυτών υπάρχουν πολλοί άνδρες νέας ηλικίας με ελάχιστη ή και καθόλου μόρφωση. Πολλοί από αυτούς είναι επιρρεπείς στην αποδοχή ιδεολογιών που είναι εχθρικές προς στην ελευθερία ή προπαγανδίζουν την βία» αναφέρει το έγγραφο.

«Η ελίτ της Ευρώπης και η ΕΕ στο σύνολό της είχε χάσει τον έλεγχο της κατάστασης το 2015» συνεχίζει το έγγραφο.

Αυτά γράφονται την στιγμή που χιλιάδες πρόσφυγες προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη για να ξεφύγουν από τον πόλεμο και τη φτώχεια.

Τα Κέντρα έξω από την Ευρώπη είναι γνωστή απαίτηση των Ευρωπαίων ακροδεξιών. Η ΕΕ που κατά τα άλλα διαφωνεί με τους ακροδεξιούς, ήδη ψάχνει με αποστολές της, χώρες όπως Λιβύη, Ιορδανία, Λίβανο για να μαντρώνει εκεί τους πρόσφυγες και να τους καθιστά εύκολη λεία δουλεμπόρων, εκβιαστών ακόμη και θύματα δολοφόνων εκδικητών.

Η παράλογη απαίτηση να σέβονται τα Ευρωπαϊκά ιδεώδη και όλη η περιγραφή της Αυστριακής κυβέρνησης δείχνει καθαρά την απέχθεια, την ξενοφοβία και τον ρατσισμό που εκπέμπει η φασιστική ιδεολογία. Η ηγεσία της ΕΕ δεν είναι μακριά από αυτές τις σκέψεις. Κάτι τέτοιο ψέλλισε και Μέρκελ και ο Σουηδός πρωθυπουργός μετά την τελευταία σύσκεψη για το Προσφυγικό. Η ΕΕ απλά θέλει να κρατήσει τα προσχήματα. Τώρα βρήκε και τον κατάλληλο λαγό να το τρέξει.

 Η ελληνική κυβέρνηση δεν αντέδρασε ακόμη στην επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου