Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Αλληλεγγύη στο Κομμουνιστικό Κόμμα Βενεζουέλας



Το ΚΚΕ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στην πάλη του Κομμουνιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας (ΚΚΒ) υπέρ των συμφερόντων του εργαζόμενου λαού, τονίζεται στην ανακοίνωση του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ. Παράλληλα, καταδικάζει την προσπάθεια σύνδεσης του ΚΚΒ, των ηγετικών στελεχών και μελών του με ενέργειες που δεν έχουν σχέση με την πρακτική της μαζικής ταξικής πάλης, που ακολουθούν οι Βενεζουελάνοι κομμουνιστές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ενημερωθήκαμε από το Κομμουνιστικό Κόμμα Βενεζουέλας για μία προβοκατόρικη ενέργεια που στρέφεται σε βάρος του. Όπως αναφέρει η Ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΒ, γίνεται προσπάθεια να συνδεθεί το Κόμμα "με τρομοκρατικές, φασιστικές, διεφθαρμένες και αντεθνικές ενέργειες". Τέτοια είναι η υπόθεση εναντίον του σ. Yhon Luna, μέλους της ΚΕ του ΚΚΒ και Περιφερειακού Συμβούλου στο Κρατίδιο Táchira της Βενεζουέλας.

Σύμφωνα με το ΚΚΒ, η προβοκάτσια έχει στόχο να μη διερευνηθούν οι σοβαρές καταγγελίες, που έχει καταθέσει ο σ. Yhon Luna ενάντια στη διαφθορά, τις μαφίες και την παραβίαση βασικών δικαιωμάτων σεβασμού της ανθρώπινης ζωής, που φέρονται ότι έχουν λάβει χώρα από ιδρύματα της διαχείρισης της δικαιοσύνης και από στελέχη των οργανισμών ασφαλείας του κράτους.

Το ΚΚΕ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στην πάλη του Κομμουνιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας υπέρ των συμφερόντων του εργαζόμενου λαού, καταδικάζει την προσπάθεια σύνδεσης του ΚΚΒ, των ηγετικών στελεχών και μελών του με ενέργειες που δεν έχουν σχέση με την πρακτική της μαζικής ταξικής πάλης, που ακολουθούν οι Βενεζουελάνοι Κομμουνιστές».

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου