Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Κατέβασαν πανό του ΚΚΕ



 
Αλεξανδρούπολη: Καταγγελία του ΚΚΕ για κατέβασμα πανό

Πανό της ΚΝΕ το οποίο αναφέρονταν στο φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, κατέβασαν άγνωστοι από την πόλη της Αλεξανδρούπολης. Το περιστατικό καταγγέλλει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει:

Η Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ καταγγέλλει τα θρασύδειλα φασιστοειδή που μέσα στο σκοτάδι βάλθηκαν να κατεβάσουν τα πανό που ενημέρωναν για το επικείμενο φεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8/9 στο πάρκο Ακαδημίας στην Αλεξανδρούπολη.

Είναι βαθιά γελασμένοι αν πιστεύουν ότι με τέτοιες πρακτικές θα εμποδίσουν το Κόμμα να έρθει σε επαφή με τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας και μέσα από το φεστιβάλ.

Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ. Σε αυτή την πορεία του το Κόμμα μας γνώρισε διώξεις και τρομοκρατία, αλλά ποτέ δεν τα δίπλωσε. Πιο αποφασιστικά συνεχίζουμε για την επιτυχία του φεστιβάλ.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους και όλους όσους πλήττονται από την πολιτική όλων των κυβερνήσεων που στηρίζουν τα κέρδη των λίγων, να έρθουν σε επαφή με την επαναστατική πολιτική του ΚΚΕ. Είναι η μόνη διέξοδος και απάντηση στο «κάτι πρέπει να γίνει» που ακούγεται ολοένα και πιο συχνά και η μόνη απάντηση στη μοιρολατρία και στο «τίποτα δε γίνεται».

Έλα και εσύ στο φεστιβάλ στην Αλεξανδρούπολη, 8 Σεπτέμβρη μετά τις 20:00 στο πάρκο Ακαδημίας που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πολιτική ομιλία από τον Ζήση Λυμπερίδη, μέλος της γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη και την ορχήστρα του
3/9/2018

1 σχόλιο:

  1. ... και που είστε Ακόμα!!!

    Όσο θεωρείται την ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Κυβέρνηση "ΜΚΟ-ΣΥΡΙΖΑ" ΩΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΣΟ θα ... Απορείται/θα έχεται Απορίες!!!

    .... και ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ.... ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ!!!

    .... μπορείτε Εθνικά-Επιστημονικοϊδεολογικά/Μπολτσεβίκικα να ... Σοβαρευτήτε;;;

    .... ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΪΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή