Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Απάντηση στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ για το 13ο και 14ο μισθό



Απάντηση στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας, την ΡΑΠ, σχετικά με το ψήφισμα της όπου μεταξύ άλλων, ζητά ο Δήμος να πληρώσει το 13ο και 14ο μισθό στους  εργαζόμενους του Δήμου και όχι η κυβέρνηση, δίνει η Δημοτική Αρχή της πόλης. 

Αναλυτικά το κείμενο έχει ως εξής: 

«Αυτή τη φορά η κυβερνητική παράταξη ΡΑΠ ξεπέρασε τον εαυτό της!
Σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει για πλειοδοσία τη Δημοτική Αρχή, γιατί με πρωτοβουλία της συζητήθηκε και ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της επαναφοράς του 13ου και 14ου μισθού στους εργαζόμενους.

Με απύθμενο θράσος και πολιτική υποκρισία αυτοί που στηρίζουν με νύχια και με δόντια την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που τσακίζει το λαό μας, εμφανίζονται και "φιλεργατικοί".

Για άλλη μια φορά είναι "τζάμπα μάγκες". Την ίδια ώρα που η κυβέρνησή τους δίνει 4 δισεκατομμύρια ευρώ για το ΝΑΤΟ και τους μακελάρηδες των λαών, ζητούν να καταβληθεί ο 13ος και 14ος μισθός από το Δήμο, δηλαδή από επιπρόσθετη φορολογία του πατραϊκού λαού, και όχι από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Η Δημοτική Αρχή -και ας ενοχλεί αυτό τους παρατρεχάμενους των αστικών κομμάτων- θα συνεχίσει να στηρίζει όλα τα δίκαια αιτήματα και τους αγώνες των εργαζομένων για μόνιμη, σταθερή δουλειά, για μισθούς και συντάξεις που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους».

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου