Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Η κολόνια που κρατάει χρόνια...



 Αυτή αποτελεί.

Αυτή δεν αποτελεί είδηση









Της Κάλι Καρά

Τα αντικειμενικά κανάλια άλλη μία φορά πιστά στον ρόλο τους, για την διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Λίγα δευτερόλεπτα οι εικόνες από την πορεία για την 45η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Κατευθείαν και γρήγορα, οι κάμερες στα Εξάρχεια, για το υπόλοιπο των δελτίων ειδήσεων για να μάθουν οι τηλεθεατές πόσες μολότοφ πέφτουν από τους κουκουλοφόρους, πόσες καρέκλες και πόσα τραπέζια καίγονται, πόσες βόμβες κρότου λάμψης έπεσαν και πως βγήκε η αύρα πάλι στους δρόμους...

Και έτσι με αυτή την κολόνια που κρατάει χρόνια... Οι τηλεθεατές δεν είδαν, γιατί δεν έπρεπε να δουν, το πανό του ΚΚΕ στην κεφαλή των μαζικών μπλοκ του Κόμματος και της ΚΝΕ με την έντονη παρουσία της νεολαίας και τον μεγάλο παλμό της: «Όχι στα σχέδια κυβέρνησης - ιμπεριαλιστών. Έξω το ΝΑΤΟ και οι βάσεις του από την Ελλάδα». Δεν ακούστηκαν, γιατί δεν έπρεπε να ακουστούν, τα συνθήματα που βροντοφώναξαν οι διαδηλωτές ενάντια στο ΝΑΤΟ και στους Αμερικάνους, τους φονιάδες των λαών. Δεν έπρεπε να ακουστούν γι' αυτό και δεν ακούστηκαν, αφού τη χώρα μας, η πρώτη φορά «αριστερή» κυβέρνηση, την μετέτρεψε σε σημαιοφόρο του ΝΑΤΟ και τον πιο συνεπή εταίρο - μεντεσέ στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ.

Ό,τι και να δείξουν, ό,τι και να πουν, δεν κρύβεται ότι οι στόχοι και τα συνθήματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, για να φύγουν οι βάσεις του θανάτου, για αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ, για κοινωνικά, δημοκρατικά, εργατικά, λαϊκά δικαιώματα μένουν ακόμη και σήμερα ανεκπλήρωτα.

902.gr

1 σχόλιο:

  1. .... πρέπει να Τελειώνουμε με Δαύτους!

    .... πρέπει να Τελειώσουμε Δαύτους!

    ΑΥΤΟΣ Ο "ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ" ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗ Η ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΩΡΑΝΤΖΑ που ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ... ΚΚΕεσωτερικού ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ" ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ (!!!) ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ... ΤΡΟΪΚΑΣ!!!

    ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΕΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΤΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ CIA/ΚΚΕεσωτερικού ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!

    Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ (ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ) MERDE ΚΑΙ ΣΤΑ (ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ) SCHEIßE!!! ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ/ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ!!!

    Ο "ΣΥΡΙΖΑ"/ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΆΛΛΑ ΤΖΟΜΠΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ "ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ" ΟΥΤΕ ΤΗΣ "ΣΧΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΕΖΑΚΙΔΩΝ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ"!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ "ΣΧΟΛΗΣ"...(ΣΑΣ Αφήνουμε να Συλλογιστείτεαι!)!


    ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΟΥ "ΠΑΙΖΩΝΤΑΙ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ!!! ΚΑΙ ΟΙ "ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ" ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ/TV/ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!

    .... ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΥΤΕ ΒΛΑΚΕΣ.... αλλά ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή