Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ !!!




 
ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΛΛΑ
ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΠΑΝΤΟΥ !   
 
                                      Δεν μας τα λένε καλά εκεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Μιλάνε συνεχώς για ανάπτυξη, για δουλειές, για έργα, για προσέλκυση τουριστών, αλλά τα επίσημα στοιχεία τους διαψεύδουν και αποκαλύπτουν την αποτυχία της πολιτικής τους.

Η Eurostat δημοσιοποιεί στοιχεία που δείχνουν τη Δυτική Ελλάδα και ειδικότερα την Αχαία στα…Τάρταρα !
 
 
 
Τελευταίοι στην ανάπτυξη, πρώτοι στη φτώχεια και την ανεργία.
Σήμερα βγήκαν επίσημα στοιχεία που αναφέρουν ότι η Δυτική Ελλάδα βρίσκεται στον πάτο της τουριστικής αγοράς, ενώ μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι η Περιφέρειά μας στον τομέα του τουρισμού, σκίζει !!!
Με τα παραπάνω στοιχεία θυμηθήκαμε τις πρόσφατες δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αχαίας και υπ.δημάρχου Πατρέων, Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ο οποίος μάλιστα επιτέθηκε στον Πελετίδη αποκαλώντας τον ΄΄δήμαρχο της ανεργίας΄΄ !!!
 
 
Ο Αλεξόπουλος τολμά και ζητά εξηγήσεις από τον Πελετίδη γιατί η περιοχή μας δεν σημειώνει πρόοδο στην ανάπτυξη, γιατί έχει υψηλή ανεργία, γιατί υπάρχει τόση φτώχεια και όλα όσα επικαλούνται οι διάφοροι πολιτικάντηδες για να πείσουν αφελείς πως τελικά δεν φταίνε οι εφαρμοζόμενες πολιτικές που κι ο ίδιος υλοποιεί με απόλυτη προθυμία, αλλά τα πρόσωπα.
 
 
Ο ίδιος είναι αντιπεριφερειάρχης 8,5 χρόνια με αρνητικότατο πρόσημο στο έργο του, σε βαθμό που ο ομογάλακτός του Περιφερειάρχης Απ.Κατσιφάρας τον απομάκρυνε από την Περιφέρεια κι έτσι αναγκάστηκε να κατέβει υπ. Δήμαρχος μήπως και κρατήσει κάποια καρέκλα.
 
Πάντως, ενώ απέτυχε παταγωδώς ως αντιπεριφερειάρχης Αχαίας (αυτό λένε τα στοιχεία που δημοσιοποιούν διεθνείς οργανισμοί, αλλά και ο Κατσιφάρας, που δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον συνεργάτη του και ουσιαστικά τον απέπεμψε)
 
  
 
 τώρα θέλει να ΄΄σώσει΄΄ την Πάτρα από τη θέση του δημάρχου !
Παρότι όμως την υποψηφιότητά του στηρίζουν γνωστοί επιχειρηματίες, (σπαταλούν πολλά χρήματα για την προβολή του), διάφοροι κομματάρχες και τα περισσότερα ΜΜΕ, η δυναμική που έχει αναπτύξει μέχρι τώρα, δεν ήταν η αναμενόμενη, γι αυτό και δεν είναι σίγουρο ότι οι επιχειρηματίες θα συνεχίσουν να βάζουν τα λεφτά τους εάν διαπιστώσουν πως η επιλογή τους δεν έχει ελπίδες να περάσει στο β΄γύρο των εκλογών.
 
 
Συνεπώς, καλό είναι να κρατήσει χαμηλό προφίλ γιατί εκτίθεται όταν επιχειρεί να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους (εν προκειμένω στο δήμαρχο Πατρέων) ενώ αυτός είναι υπεύθυνος για τον ΄΄πάτο΄΄ που έπιασε η Αχαία σε όλους τους τομείς. Γι αυτό και η πλευρά Πελετίδη του υπενθυμίζει ότι ΄΄στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί΄΄
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου