Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΠΑΤΡΑ : ΣΤ' ΑΡΜΑΤΑ - ΣΤ' ΑΡΜΑΤΑ....ΜΕ ΜΟΥΦΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ !!!


 
ΜΑΣΚΑΡΙΛΙΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Ελλείψει σοβαρών πολιτικών επιχειρημάτων για αντιπαράθεση με τη δημοτική Αρχή , η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, ασχολείται με τα μασκαριλίκια του Καρναβαλιού.

Ξεσάλωσαν σήμερα οι πρωτοκλασάτοι της παράταξής τους (Ρώρος, Γρηγόρης, Αγγελοπούλου) επειδή ΄΄ανακάλυψαν΄΄ ότι ένα άρμα που κατασκευάστηκε αυθαίρετα από υπάλληλο του Καρναβαλικού Εργαστηρίου, δεν πήρε την έγκριση του Δ.Σ. του Οργανισμού να βγει στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής.
 
 
 
Στο άρμα αυτό εμφανιζόταν η φιγούρα του μητροπολίτη Αμβρόσιου και μπροστά του ήταν σε θέση οδηγού ο Χίτλερ.

Το συγκεκριμένο άρμα δεν υπήρχε στο σχεδιασμό του Καρναβαλικού Οργανισμού, ούτε ο υπεύθυνος των αρμάτων του δήμου παρουσίασε τη μακέτα (όπως έκανε για τα άλλα άρματα) στο Δ.Σ. του Οργανισμού και την Καρναβαλική Επιτροπή και, φυσικά, όταν έγινε γνωστό από τον υπάλληλο ότι φτιάχνει το συγκεκριμένο άρμα δεν δόθηκε έγκριση.
 
 
 
 Για αυτή την περίπτωση οι συριζαίοι ΄΄επαναστάτησαν΄΄ επειδή θεώρησαν λογοκρισία τη μη έγκριση ενός άρματος που κατασκευάστηκε μυστικά από τους υπευθύνους !

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλ.Γρηγόρης με ανάρτησή του στο φέισμπουκ, σχολιάζει : ΄΄Οι Μεσαίωνες συναντιούνται. Με εντολή Περισσού στον Πελετίδη έκοψαν το άρμα γιατί προέχουν τα ψηφαλάκια΄΄.
 
Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βικτωρία Αγγελοπούλου σε δική της ανάρτηση, αναφέρει : ΄΄Λογοκρισία είχαμε σε δύο χούντες, μήπως βρισκόμαστε σε τρίτη χούντα ;΄΄!!!
 
 
 
Προφανώς, επειδή υπάρχει απύθμενο θράσος και έλλειψη στοιχειώδους σοβαρότητας από τους εν λόγω συριζαίους, αξίζει τον κόπο να τους θυμίσουμε τα εξής:

Υπαινίσσονται ότι η δημοτική Αρχή προστάτευσε τον ακροδεξιό Αμβρόσιο που το άρμα τον είχε παρέα με τον Χίτλερ γι αυτό δεν επετράπη η συμμετοχή του στην παρέλαση ;
 
Τι ακριβώς θέλουν να πουν εδώ τα συριζόπουλα ; Ότι ο Πελετίδης κάνει πλάτες σε ακροδεξιούς ;
 
Ξεχνούν ότι ο Πελετίδης - και με παρότρυνση του κόμματός τους προς τη Χρυσή Αυγή – πέρασε από δίκη ακριβώς επειδή δεν αναγνωρίζει αυτό το φασιστικό μόρφωμα ως κοινοβουλευτική δύναμη ;
 
 
 
Ξεχνούν ότι το κόμμα τους, ο ΣΥΡΙΖΑ, συγκυβέρνησε - και συνεχίζει - με ακροδεξιούς ;
Ξεχνούν ότι υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής πήγαν μαζί εκδρομή στο Καστελόριζο και φωτογραφήθηκαν σαν καλά φιλαράκια ;

Ας αφήσουν λοιπόν τις ανοησίες και τις χυδαιότητες που διατυπώνουν διότι κατάντησαν γραφικοί !
 
(Υ.Γ. Και κάτι που αφορά την κυρία Αγγελοπούλου: Όταν επί δημαρχίας Φλωράτου ήσασταν πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ θυμάστε που σας παρουσίασαν άρμα που αναπαριστούσε ιερείς με θυμιατά και δεν επιτρέψατε την εμφάνισή του στην παρέλαση ? Λέτε να είχαμε χούντα τότε ?).
   
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου