«Ο Μιχαλολιάκος απασφαλίζει» γράφει το κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Espresso», ενημερώνοντας τους αναγνώστες της πως φιλοξενεί… «καταιγιστική συνέντευξη» του φυρερίσκου της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής. 

Άλλο ενα καραμπινάτο ξέπλυμα της χρυσαυγίτικης συμμορίας. Αυτήν τη φορά όχι με «ρεπορτάζ» για τα… «προσκοπάκια» της Χρυσής Αυγής που «προστατεύουν γιαγιάδες στα ATM» (βλέπε Πρώτο Θέμα), αλλά με συνέντευξη του αρχιφασίστα Μιχαλολιάκου. 


Συνέντευξη που αρκεί να διαβάσει κανείς δυο-τρεις ερωτήσεις για να ξεράσει απ’ την προσπάθεια της εφημερίδας να… φιλοτεχνήσει το πορτραίτο του δήθεν «πατριώτη» και «διωκόμενου» Μιχαλολιάκου. Του Μιχαλολιάκου που παραδέχονταν δημόσια πως «είναι η σπορά των ηττημένων του ’45» και που στην συνέντευξη επιχειρεί να παρουσιαστεί ως… «αγνός πατριώτης»

Του ίδιου εμετικού φυρερίσκου που, μετά απ’ όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την εγκληματική δράση της ναζιστικής συμμορίας του, αποκαλεί τους τραμπούκους βουλευτές και τα στελέχη του «αγωνιστές» και «ανθρώπους του λαού». Του χιτλερίσκου που – σαν γνήσιος φασίστας που δεν έχει ίχνος τσίπας και αξιοπρέπειας- δηλώνει ξεκάθαρα πως «δεν ντρέπεται για τίποτε»

Μάλιστα, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς τον ξεπλυματικό χαρακτήρα του δημοσιεύματος, η Espresso μας… ενημερώνει και για τις προσωπικές συνήθειες του αρχιναζί! Γνωστή τακτική, που θυμίζει φιλοναζιστικά δημοσίευματα της δεκαετίας του ’40 που επιχειρούσαν να παρουσιάσουν την- υποτιθέμενη- «ανθρώπινη πλευρά» του Αδ. Χίτλερ, με αναφορές στα… κατοικίδια και την φημολογούμενη φιλοζωϊα του. 

Όλα αυτά δημοσιεύονται στο ίδιο σκανδαλοθηρικό έντυπο που πριν περίπου ενα χρόνο, στη μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου, κυκλοφορούσε με «προσφορά» τα «κλαρίνα της Χούντας»

Φασιστίλα, σήψη και εμετός που κονταροχτυπιέται στα ίσια με σκουπιδοφυλλάδες τύπου «Μακελειό»