Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Γιατί να μας ψηφίσεις






Του Άγγελου Θεμελή  υποψήφιου δήμαρχου Ωραιοκάστρου με την  «Λαϊκή Συσπείρωση»


Γιατί τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης τον διακρίνει η συνέπεια, η σαφήνεια, η ανιδιοτέλεια.

Γιατί δεν συναλλασσόμαστε ούτε παζαρεύουμε.

Γιατί δεν κρύβουμε την πολιτική μας ταυτότητα.

Μας ψηφίζεις γιατί πιστεύουμε ότι η δημοτική αρχή πρέπει να υπηρετεί τις ανάγκες των εργαζόμενων και του κοινωνικού συνόλου και όχι τα συμφέροντα των λίγων. ότι πρέπει να είναι ένα εργαλείο  που να αναδεικνύει τη δυναμική του κόσμου για συμμετοχή και έλεγχο στο έργο του δήμου.

Γιατί προτείναμε συγκεκριμένες  λύσεις για τα τοπικά και τα περιφερειακά προβλήματα.

Γιατί κάναμε προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών.

Γιατί πάντοτε σταθήκαμε στο πλευρό των αγωνιζόμενων εργατών, επαγγελματιών, αγροτών και συνταξιούχων για τα δίκαια αιτήματα τους.

Γιατί η πραγματική ανάπτυξη είναι η δημιουργία κοινωφελών έργων, με εργαζόμενους με πλήρη δικαιώματα. Έιναι το χτύπημα της ανταποδοτικότητας στις βασικές υπηρεσίες του δήμου και η αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης του δήμου από τους παρακρατούμενους πόρους. 

Μας ψηφίζεις γιατί σταθήκαμε απέναντι σε όλους εκείνους που τήρησαν στάση ανοχής και συνενοχής στην αντιλαϊκή πολιτική και που σήμερα παριστάνουν τους  «σωτήρες» του τόπου.

Η ψήφος στο Κ.Κ.Ε. και τη Λ.Σ. σημαίνει δυνάμωμα των αγώνων που θα ανατρέψουν την επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα από τις κυβερνήσεις, τα αστικά κόμματα και τους τοπικούς παράγοντες. 

Σημαίνει στήριξη εκείνων που διεκδίκησαν τις μορφωτικές ανάγκες των παιδιών, τις ανάγκες για πρωτοβάθμια Υγεία, για κοινωνική Πρόνοια, για μια Ζωή μα Αξιοπρέπεια.   
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου