Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Προσοχή στους Μανδραγόρες! Την Κυριακή ρίχνουμε Κόκκινη Ψήφο!


 Του Αεροπεζοναύτη

Οι μανούλες του εκβιασμού του λαού κορυφώνουν τη δράση τους με απύθμενο θράσος! 

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, αγκαλιά με το ΠΑΣΟΚ, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως οι «καλοί κλεπταποδόχοι», οι οποίοι, αφού πρώτα ξεγύμνωσαν από κοινού όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες από τα λαϊκά νοικοκυριά, με τα 3 μνημόνια, μπούκαραν και άρπαξαν κινητά και ακίνητα, όνειρα και αξίες και σήμερα παριστάνουν τον «Καλό Σαμαρείτη», επιστρέφουν τα μπιζού, αφού πρώτα υποθήκευσαν την περιουσία του Ελληνικού λαού στα συμφέροντα του διεθνούς κεφαλαίου!

Έτσι δουλεύουν οι «νόμιμοι κλέφτες», με τη βούλα του κράτους. Μόνο που ετούτοι ξεπερνούν τους κοινούς ριφιφίδες. Βάζουν στο λαό όχι μόνο τους όρους, αλλά έχουν και τα μακροπρόθεσμα πλάνα τους, αφού έτσι θέλει η ΕΕ, με τις απανωτές οδηγίες και τα προαπαιτούμενα.


Ο εκβιασμός λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ, κυνικός! Προίκα που πήρε μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Χούγια και τακτικές καρμπόν, σάπιο μεν, αλλά αποτελεσματικό, που εγκλωβίζουν συνειδήσεις και εξαπατούν το λαό! Καλοστημένο σχέδιο: Δίνουμε στο παρά πέντε, με το σταγονόμετρο τα ψίχουλα, …βάζουμε τους ντελάληδες να φωνάζουν στα κεραμίδια ότι σώσαμε την πατρίδα… σας γλυτώσαμε από το χειρότερο, …δεν έχει σημασία που ματώσατε και χάσατε τα αυγά και τα καλάθια, η ΝΔ τα έκανε… αλλά έχει ο θεός! Εδώ είμαι εγώ! Θεός και σωτήρας! Δες παρέα που έχω! Βγήκαμε στις αγορές! (Ζωτικές για τους καπιταλιστές φονικές για τους εργάτες, θα έλεγα). Μπορεί να είναι φονιάδες των λαών όπως έλεγα παλιά, αλλά αυτοί σήμερα, έχουν τα σεντούκια με λεφτά… και κοιτάξτε, ψηφίστε μας γιατί θα έρθει η επάρατος και θα σας ρημάξει!

Μεταμορφώνεται η Σκύλα σε Άρτεμη και η Χάρυβδη σε Αθηνά! Κάπως έτσι στήνουν το παιχνίδι! Ωμός εκβιασμός, που στάζει αίμα του λαού και μόνο!

Προσοχή στους Μανδραγόρες λοιπόν! Φέρνουν μυστικά και δώρα. 

Τη ζωή και την εικόνα της εξαθλίωσης του λαού, την έφτιαξαν οι πρωτομάστορες της εξαπάτησής του.

Οι καπιταλιστές έχουν δικούς τους θεούς και δαίμονες και ανάλογα με το συμφέρον τους, ανεβοκατεβάζουν τα πολιτικά τους εξαπτέρυγα σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Για το λαό, τα αστικά κόμματα, ήταν, πότε με το πιστόλι στον κρόταφο, πότε με το βαμβάκι και άλλοτε με το μαχαίρι, ο εκβιασμός, ο πειθαναγκασμός, η χειραγώγηση, ήταν το βασικό εργαλείο υφαρπαγής της ψήφου του.
Τα μάτια ανοιχτά!

Στα στημένα παιχνίδια και στα φούμαρα, μια είναι η απάντηση: ΚΚΕ δυνατό παντού!

Αυτό τους πονάει και οφείλουμε να επιστρέψουμε πόνο στην αστική τάξη!
Την Κυριακή, ο ήλιος θα ανατείλει όπως πάντα στην ώρα του. Σπάμε τα σκοτάδια και ρίχνουμε κόκκινο φως στις πόλεις και τα χωριά με το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ισχυρή παντού, στην Ευρωβουλή, τις Περιφέρειες και τις Κοινότητες.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι λαϊκή εντολή για αντεπίθεση σε κάθε πολιτικό απατεώνα και μόρφωμα που «κλαίει» για την τύχη του λαού, αφού πρώτα έβαλε πλάτη, να τον ρίξουν στο καναβάτσο.

Με πίστη στο δίκιο θα γινούνε τα σκοτίδια φως.

Με το ΚΚΕ για μια μεγάλη νίκη του λαού!

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου