Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Παράσταση διαμαρτυρίας στις 8 Οκτώβρη έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας



Το ΠΑΜΕ καλεί τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, τα Συνδικάτα, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα της Αττικής, τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην Παράσταση Διαμαρτυρίας έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, την Τρίτη 8 Οκτώβρη, στις 9 το πρωί.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

«Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα εκδικάζεται η προσφυγή των Βιομηχάνων, του ΣΕΒ ενάντια στο ξεπάγωμα των τριετιών. Είναι μια προσφυγή που επιβεβαιώνει ότι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι θέλουν την κατάργηση τους. Επιδιώκουν να αμείβουν τους εργαζόμενους όσο θέλουν, όπως θέλουν, όταν θέλουν.

Στοχεύουν στα δικαιώματα των εργαζομένων, χωρίς αυξήσεις στους μισθούς, χωρίς ώριμα μισθολογικά και εργασιακά δικαιώματα, με γενικευμένη ευελιξία.

Σταθερός τους στόχος είναι το χτύπημα των Συλλογικών Συμβάσεων, της σταθερής και μόνιμης δουλειάς. Θέλουν και νομικά να βάλουν πάγο στις κατακτήσεις και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων.

Απάντηση στους σχεδιασμούς τους έδωσαν ήδη οι εργαζόμενοι με την επιτυχία των απεργιών στις 24 Σεπτέμβρη και 2 Οκτώβρη και συνεχίζουμε με την κλιμάκωση του αγώνα.

Δυναμώνουμε τον Αγώνα για Συλλογικές Συμβάσεις.

Για Σύγχρονους Όρους Δουλειάς και Αμοιβής.

Για Ζωή με Δικαιώματα».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου