Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ !!!




 
Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη μοίρασε «ψίχουλα» – μόλις 175 εκατ. ευρώ – για το κοινωνικό μέρισμα κατέθεσε τροπολογία με την οποία προσφέρει ένα τεράστιο φορολογικό δώρο στους επιχειρηματίες και εφοπλιστές ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και των ΚΑΕ της χώρας.
 
 
 
Στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, εισήχθη τροπολογία που περιλαμβάνει αλλαγές στους συντελεστές με τους οποίους φορολογούνται οι αθλητικές ανώνυμες εταιρείες, για τα συμβόλαια των αθλητών.
 
 Φορολογικό δώρο Μητσοτάκη στους ιδιοκτήτες ΠΑΕ και ΚΑΕ
 
Οι ΠΑΕ και ΚΑΕ και κυρίως τα αφεντικά τους, μέτοχοι, από τους νέους συντελεστές για τα συμβόλαια των αθλητών, θα έχουν τεράστια οφέλη καθώς η φορολογία τους από το 45% θα πέσει στο 22%.
 

 
Συγκεκριμένα αφορά τα ποσά που καταβάλλονται από αθλητικές ανώνυμες εταιρείες σε αθλητές για την υπογραφή συμβολαίου μετεγγραφής ή την ανανέωση ή λύση συμβολαίου συνεργασίας, εφόσον τα ποσά αυτά υπερβαίνουν τις 40.000 ευρώ.
 
Η ρύθμιση θα ισχύει από 1/1/2020.
 
 

1 σχόλιο:

  1. Έχουν καταντήσει την Ελλάδα και τον κάθε Έλληνα ξεχωριστά ζητιάνο για ...."μερίσματα" φραγκοδίφραγκων!

    ΜΈΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ!!!

    Μιλάμε για τον ξεφτιλισμός της αρκούδας και του αρκουδιάρη.... και όλα τα Κόμματα όλα τα Μουμουέέέ όλοι οι "Δημοσιογράφοι" μιλούν για "Μερίσματα" και "Συντάξεις".... ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ..... αλλά τί να πούν;;; ΤΟ κάνουν ψιλοκομμένο τουμπεκί!!! ΚΑΙ Ο ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή