Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Παρέμβαση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για την ατμοσφαιρική ρύπανση και τη δυσοσμία (ΦΩΤΟ)



Παρέμβαση στην πλατεία του Ευόσμου πραγματοποίησαν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, στο πλαίσιο της πολύμορφης δράσης μπροστά στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Στο επίκεντρο της δράσης βρέθηκε η ατμοσφαιρική ρύπανση και η δυσοσμία που προκαλείται από την λειτουργία των ΕΛΠΕ.

Ανάρτησαν ένα μεγάλο πανό στην πρόσοψη του Δημαρχείου που έγραφε «τα κέρδη τους μολύνουν τον αέρα μας - αγώνας για ζωή χωρίς ρύπανση και ενεργειακή φτώχεια», ενώ «διακόσμησαν» το χώρο με αφίσες και χαρτόνια πάνω στα οποία αποτυπώνονταν μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος και της ζωής του λαού της περιοχής.


Στη διάρκεια της παρέμβασης, μοιράστηκαν οι ανακοινώσεις της Τομεακής Οργάνωσης Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ για τη νέα μονάδα ηλεκτροπαραγωγής της «ELPEDISON» στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ, και της ΚΕ του ΚΚΕ για την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος.

Ανέδειξαν την ανάγκη να παρθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας και της ζωής των κατοίκων της περιοχής από ρυπογόνα λειτουργία των ΕΛΠΕ και των άλλων βιομηχανιών της περιοχής.





902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου