Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Το κοστουμάκι δεν κρύβει τη σβάστικα, ναζίδι


Η μοναδική «πατρίδα» των Κασιδιάρηδων είναι το Τρίτο Ράιχ και οι μόνοι «Έλληνες» που τους εμπνέουν είναι οι ταγματασφαλίτες.
Ο Κασιδιάρης σήμερα ανακοίνωσε το όνομα και το έμβλημα του κόμματος, που είχε προαναγγείλει, με επίσημο ύφος και κοστουμάκι. 

Το υπενθυμίσαμε και όταν ενημέρωσε, με άλλο βιντεάκι, για την αποχώρηση του από τη ναζιστική Χρυσή Αυγή: Αυτός ο τύπος στις 20/4/2011 εξυμνούσε με άρθρο του στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή» το «ανανεωτικό» και «πνευματικό κίνημα» του ναζισμού. 

Συγκεκριμένα:

«Ποιο θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου, αν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος (…) δεν σταματούσε την ανανεωτική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού; Είναι βέβαιο ότι θεμελιώδεις αξίες που πηγάζουν ως επί το πλείστον από την ελληνική αρχαιότητα, θα κυρίευαν πνευματικά όλα τα κράτη και θα όριζαν τις τύχες των λαών. Ο ρομαντισμός ως πνευματικό κίνημα και ο κλασικισμός θα υπερίσχυαν (…)».


Συμπέρασμα πρώτο: Όπου βλέπουμε από εδώ και πέρα αυτό 



σημαίνει ότι υπάρχει αυτό:



Συμπέρασμα δεύτερο: Η μοναδική «πατρίδα» των Κασιδιάρηδων είναι το Τρίτο Ράιχ και οι μόνοι «Έλληνες» που τους εμπνέουν είναι οι ταγματασφαλίτες.

Το κοστουμάκι δεν κρύβει τη σβάστικα, ναζίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου