Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Συγκέντρωση στο υπ. Προστασίας του Πολίτη - Κανείς συμβιβασμός με την καταστολή (ΦΩΤΟ)



Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποίησαν Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Συνδικάτα της Αττικής, ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις και την προσπάθεια της κυβέρνησης να επιβάλει «σιγήν ιχθύος» μπροστά στα αντεργατικά μέτρα που παίρνει και προετοιμάζει.

Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν την ισχυρή αστυνομική δύναμη που προσπάθησε να εμποδίσει τους διαδηλωτές να βρεθούν έξω από την είσοδο του υπουργείου. Καταγγέλθηκε το γεγονός της καταστολής και επισημάνθηκε ότι η σημερινή απαγόρευση είναι μια τρανταχτή απόδειξη ότι ο νόμος που φέρνει η κυβέρνηση είναι νόμος απαγόρευσης των διαδηλώσεων, των Συνδικάτων, των εργατών και δεν είναι για τις ολιγάριθμες ομάδες όπως ισχυρίζονται.


Οι διαδηλωτές χαρακτήρισαν απαράδεκτη την παρέμβαση της αστυνομίας και υπογράμμισαν ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν και να συμβιβαστούν με μια τέτοια κατάσταση.

Αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών συναντήθηκε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος εμμένει στη θέση της κυβέρνησης για το νομοσχέδιο.

«Αυτό ο νόμος δεν θα εφαρμοστεί, κανείς συμβιβασμός με τη καταστολή», φώναξαν οι διαδηλωτές και απηύθυναν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Πέμπτης 9 Ιούλη στις 8.00 μ.μ. στο Σύνταγμα.










902gr
1 / 15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου