Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Τελικά, κολλάει…


Ο Μητροπολίτης Ιερισσού Θεόκλητος νοσεί με κορωνοϊό. Η Μητρόπολη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιβεβαιώνει το γεγονός και καλεί τους πιστούς να προσέχουν, φορώντας μάσκες (δείτε παρακάτω).

Σύμφωνα με το thesstoday.gr , ο Μητροπολίτης, μαζί με άλλους ιεράρχες, μετείχε στη δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης, με τους ιεράρχες, βεβαίως, να μην φορούν μάσκες.

 

ena mhtropoliths koronoios

duo mhtropoliths koronoios

 

Στην ανακοίνωση της η Μητρόπολη Ιερισσού – τώρα και αφού διαγνώσθηκε με κορωνοϊό ο Μητροπολίτης – καλεί όλους να φοράνε μάσκες εντός κι εκτός ναών… : 

 

Ο Μητροπολίτης Ιερισσού Θεόκλητος, σε έντονο κήρυγμα του τον Απρίλιο υποστήριζε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι στην Εκκλησία και με τη Θεία Κοινωνία ο κορωνοϊός δεν κολλάει.

Δείτε το βίντεο

 

Πρώτον: Περαστικά στον μητροπολίτη Ιερισσού Θεόκλητο. 

Δεύτερον: Η κυβέρνηση, η οποία νταντεύει την ηγεσία της εκκλησίας, η οποία συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ο κορωνοϊός δεν κολλάει με τη Θεία Κοινωνία, ας αναλάβει τις ευθύνες της. Χθες, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα, στα οποία δεν αναφέρθηκε καθόλου στις εκκλησίες.  Δεν μπορεί να παίζουν άλλο με την υγεία των ανθρώπων, επειδή όταν ακούνε για το (ίδιο) κουταλάκι της θείας κοινωνίας στην εκκλησία αυτοί σκέφτονται το… ψηφαλάκι. Έχουμε πανδημία! 

***

Από το facebook του Νίκου Μπογιόπουλου

Ο Μητροπολίτης Θεόκλητος Ιερισσού, γνωστός αρνητής της προσβασιμότητας του κορωνοιού στους πιστούς,

θιασώτης της εξωκοσμικής αντίληψης “όποιος πειράζει την Εκκλησία το βρίσκει στα ψηφαλάκια” (! ),

μεταξύ των ιεραρχών που παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας δοξολογούσαν τις προάλλες στον Αγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης χωρίς μασκούλες κι άλλα τέτοια…σατανικά,

διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοιό και απηύθυνε μήνυμα στους πιστούς να προσέχουν.

Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κόλλησε στην Εκκλησία. Μπορεί να είχε πάει σε καμιά πλατεία, σε καμιά ταβέρνα ή να μπήκε σε κανένα τρόλευ…
Περαστικά.

 

 

Τελικά, μάλλον, κολλάει... https://www.imerodromos.gr/telika-kollaei/
Ο Μητροπολίτης Θεόκλητος Ιερισσού, γνωστός αρνητής της προσβασιμότητας του κορωνοιού στους πιστούς, θιασώτης της εξωκοσμικής αντίληψης "όποιος πειράζει την Εκκλησία το βρίσκει στα ψηφαλάκια" (! ), μεταξύ των ιεραρχών που παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας δοξολογούσαν τις προάλλες στον Αγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης χωρίς μασκούλες κι άλλα τέτοια...σατανικά, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοιό και απηύθυνε μήνυμα στους πιστούς να προσέχουν. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κόλλησε στην Εκκλησία. Μπορεί να είχε πάει σε καμιά πλατεία, σε καμιά ταβέρνα ή να μπήκε σε κανένα τρόλευ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου