Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Συνωστισμός μαθητών σε σχολεία που επισκέφθηκε - Έγινε δέκτης ανησυχιών από γονείς (ΦΩΤΟ)

 

Πηγή: Eurokinissi

Δέκτης της έντονης ανησυχίας γονέων για τη μη λήψη ουσιαστικών μέτρων για το άνοιγμα των σχολείων έγινε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως που επισκέφθηκε σήμερα σχολικές αίθουσες με περισσότερους από 20 μαθητές!

Παρ' όλα αυτά, με γενικόλογες αναφορές σε «νέα μέτρα» και με τη μόνιμη επωδό της διασφάλισης «της δημόσιας υγείας», η υπουργός Παιδείας από τη Μεταμόρφωση επιχείρησε να παρουσιάσει μια ειδυλλιακή εικόνα. Το ίδιο σκηνικό και στους διαδρόμους του σχολείου, όπου ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε το στρίμωγμα μαθητών και εκπαιδευτικών, την ώρα που η υπουργός επιθεωρούσε το «ασφαλές άνοιγμα» των σχολείων.

 

1 / 4
«Ακολουθώντας πάντοτε τις εισηγήσεις των ειδικών, με πρόσθετα μέτρα προστασίας και πρόληψης ξεκινούν εκ νέου τα σχολεία μας», δήλωσε η Ν. Κεραμέως, επιβεβαιώνοντας ότι για την κυβέρνηση ο συνωστισμός δεκάδων μαθητών στις σχολικές αίθουσες αποτελεί κανονικότητα.

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Χαλκηδόνας, η υπουργός Παιδείας έγινε δεκτή από εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου, αλλά και της Ένωσης Γονέων Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας, οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για τους όρους με τους οποίους ανοίγουν τα σχολεία, τονίζοντας ότι δεν έχει ληφθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο από αυτά που έχουν ζητήσει οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές. Για ακόμη μια φορά η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας επικαλέστηκε τις εισηγήσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Εξάλλου, μια ακόμη άποψη της «κανονικότητας» έρχεται και από τη Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης. Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλάστρας κλήθηκαν να φέρουν μαζί τους και κουβέρτα εκτός από μάσκες και αντισηπτικά, την πρώτη ημέρα υποδοχής των μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας. Σύμφωνα με τη διεύθυνση του σχολείου, η κουβέρτα θα χρειαστεί καθώς λόγω του αερισμού που επιβάλλεται στις τάξεις, ως ένα από τα μέτρα που θα εμποδίσουν τη διάδοση του κορονοϊού, σε συνδυασμό με το κρύο και την υγρασία που επικρατεί στην περιοχή, δεν θα γίνεται επαρκής θέρμανση των τάξεων...

 

 




902gr

1 σχόλιο:

  1. Υπουργός Παιδείας είναι αυτή;; Για ο Χάρος;;

    Κοιτάξτε το .... ντύσιμο της μπαίνοντας στην τάξη με μικρή παιδιά!

    Μαύρα ντυμένη και με ΜΈΓΑΝ ΜΑΥΡΟ κολιέ λές και πάει σε σατανικές τελετές!

    Μήπως το έκανε επιπλέον για να τρομοκρατίησει τα μικρά παιδιά;;

    Πέρα από αυτό η "κυρία" είναι Ελιτοεσωτερικοναζίστρια στην ιδεολογική (της) θεώρηση της!
    Εξάλλου είναι ώς "Επιστήμονας" άνιδεα για υπουργός παιδείας!

    Και έαν κάνετε έναν ενδελεχώτατο έλεγχο στην "επιστημονική" της καριέρα θα δείται τον .... ζωολογικό κήπο γεμάτο μόνον από ... μαϊμούδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή