Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

ΠΟΠΟΚΠ - Καταγγέλλει την επίδειξη αστυνομικής δύναμης και καταστολής στην σημερινή επικοινωνιακή φιέστα του υπ. Εργασίας στον e - ΕΦΚΑ

 

Από την σημερινή «αγωνιστική υποδοχή» της ΠΟΠΟΚΠ στον υπ. ΕργασίαςΑπό την σημερινή «αγωνιστική υποδοχή» της ΠΟΠΟΚΠ στον υπ. Εργασίας

Την επίδειξη αστυνομικής δύναμης και καταστολής στην σημερινή επικοινωνιακή φιέστα του υπουργού Εργασίας στο κεντρικό κτίριο Διοίκησης του e-ΕΦΚΑ, καταγγέλλει και καταδικάζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ).

Σημειώνεται ότι το πρωί η ΠΟΠΟΚΠ πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κεντρικό κτίριο Διοίκησης του e-ΕΦΚΑ (Ακαδημίας 22) «κατά της προκλητικής και δημαγωγικής παρουσίας του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωστή Χατζηδάκη, στη σημερινή "επικοινωνιακή φιέστα" που έχει προγραμματιστεί για τις υποτιθέμενες "νέες μηχανογραφικές εφαρμογές", οι οποίες αποτελούν προτάσεις και πάγια αιτήματα των εργαζομένων στον φορέα από έναρξης λειτουργίας του και δεν έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα με αποκλειστική ευθύνη των κυβερνήσεων διαχρονικά».

«Όσα όμως επικοινωνιακά παιχνίδια κι αν επινοήσουν (2019 Αχτσιόγλου, 2020 Βρούτσης, 2021 Χατζηδάκης)», αναφέρει η ΠΟΠΟΚΠ, «όσο κι αν προσπαθούν να κατασκευάσουν εξιλαστήρια θύματα, δεν μπορούν να κρύψουν ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη δημιουργία αυτού του υδροκέφαλου Οργανισμού που λέγεται e-ΕΦΚΑ, για τη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης και την ολοκλήρωση της μετατροπής της -μέσω του ΤΕΚΑ- σε ατομική υπόθεση και εργαλείο ενίσχυσης της επιχειρηματικής κερδοφορίας».

Καταλήγοντας η ΠΟΠΟΚΠ τονίζει ότι, «δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε με κάθε δυνατό τρόπο απέναντι σε πολιτικές που μοναδικό στόχο έχουν την απόλυτη φίμωση, την περιθωριοποίηση και την εξαθλίωσή μας. (διαβάστε εδώ αναλυτικά).

«Την παρουσία των ΜΑΤ έξω από τη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, που στόχο είχε την τρομοκράτηση των αιρετών εκπροσώπων της ΠΟΠΟΚΠ, στη συμβολική συγκέντρωση που πραγματοποίησαν», καταδικάζει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ - ΕΤΑΜ.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου