Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΟΒ ΛΑΓΚΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ Να δοθεί τώρα ουσιαστική λύση στο στεγαστικό πρόβλημα των Γυμνασίων

 

Φωτό αρχείου 
Φωτό αρχείου

 

Άμεση και ουσιαστική λύση στο στεγαστικό ζήτημα των Γυμνασίων του δήμου ζητά η ΚΟΒ Λαγκαδά του ΚΚΕ και όχι «λύση» όπως αυτή που δόθηκε με τη συγχώνευση πέντε διδακτικών ωρών σε τρεις στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο, «θεσμοθετώντας επί της ουσίας την υποβάθμιση των σπουδών των μαθητών του Λαγκάδα κατατάσσοντάς τα σε παιδιά β’ κατηγορίας». 

«Πώς άλλωστε μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει την κατάσταση όπου με βάση την πρόταση της δημοτικής αρχής τα παιδιά μας θα κάνουν μάθημα μόλις 3 ώρες ενώ θα έπρεπε να κάνουν 7;», αναφέρει σε σχόλιό της η ΚΟΒ και προσθέτει: 

«Τώρα να λυθεί το στεγαστικό ζήτημα των Γυμνασίων. Τώρα να γίνουν μόνιμες προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να διδαχτούν το σύνολο των μαθημάτων και της ύλης. Τώρα να λυθεί το ζήτημα της της μετακίνησης των μαθητών από τα χωριά του Λαγκαδά. Τώρα είναι η ώρα, όλοι, γονείς, καθηγητές και μαθητές να ανεβάσουν τον πήχη των απαιτήσεων και να διεκδικήσουν σχολειό που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες τους. Η Παιδεία είναι ανάγκη και δικαίωμα. Δεν το χαρίζουμε σε κανένα!».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου