Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Tweets γραμμένα από το ίδιο χέρι...

 


Σε ένα ρεσιτάλ αντικομμουνισμού, σε κοινή γραμμή χυδαίας αντι-ΚΚΕ προπαγάνδας επιδόθηκαν γνωστά τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και της “αναρχίας”, με αφορμή το δρώμενο με την κούκλα Αμάλ στο κέντρο της Αθήνας και το χτύπημα της αντιφασιστικής συγκέντρωσης από τα ΜΑΤ. Κι όμως, ακόμα κι εκεί βρήκαν ευκαιρία να στάξουν αντικομμουνισμό, με τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ να "βαράνε τα νταούλια" και εκείνα του Ρουβίκωνα να χορεύουν στο ρυθμό και να αναπαράγουν τη γραμμή περί "Κνίτη" υπουργού Προστασίας του Πολίτη που δέρνει διαδηλωτές, επειδή ο νυν υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος πέρασε πριν 30 χρόνια από την ΚΝΕ και ξεβράστηκε. 

 

Με εντολή του πρώην Γραμματέα της ΚΝΕ Θεοδωρικάκου,επίθεση των ΜΑΤ σε αντιφασίστες την ώρα που οι ακροδεξιοί διαδηλώνουν ανενόχλητοι,κατά της κούκλας Αμάλ. Άκου Θεοδωρικακο, «μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια,αλλα δεν μπορείς να εμποδίσεις την άνοιξη να ετέθει».
 
 
 Η τόσο χοντροκομμένη προπαγάνδα μόνο αμηχανία μαρτυρά. Είναι πολύ βολικό να χρεώνεις στο ΚΚΕ έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση μαζί του εδώ και τρεις δεκαετίες. Φαίνεται ότι η πρωτοπόρα δράση του Κόμματος κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με την εμβληματική συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στο Σύνταγμα, την οργανωμένη απειθαρχία της συγκέντρωσης του Πολυτεχνείου, που χτυπήθηκε άγρια από τις δυνάμεις καταστολής, τους μεγάλους μαθητικούς και φοιτητικούς αγώνες, τη διπλή απεργιακή μάχη του Ιούνη, έχει "κάτσει στο λαιμό" όχι μόνο σε κυβερνητικούς, αλλά και σε αυτούς που ψάχναμε με το κιάλι για να τους δούμε στο δρόμο, αλλά και σε εκείνους που όλο το προηγούμενο διάστημα επαναλάμβαναν τη συναίνεσή τους στην κυβέρνηση, δήλωναν έτοιμοι να βάλουν πλάτη παντού και πρότειναν υπουργούς κοινής αποδοχής…
 
 
Πρώτη πράξη του πρώην ΚΝΙΤΗ Θεωδορικακου ως υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ η επίθεση των ΜΑΤ στους φοιτητές το πρωί. Δεύτερη η επίθεση στους αντιφασιστες το απόγευμα. Η δημοκρατία σας βρωμάει φασισμό.
 

Άλλωστε, η πορεία του νυν υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. είναι γνωστή, όπως γνωστός και ο ρόλος του στην προσπάθεια να διαλυθεί η ΚΝΕ και η μετέπειτα μετακίνηση του στον Συνασπισμό και μετέπειτα στο ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς, η σχέση του με την ΚΝΕ είναι όπως η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την αλήθεια. Μπορεί να συναντήθηκαν κάποια στιγμή, αλλά μετά βρίσκονται σταθερά απέναντι. Ίσως θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί στην Κουμουνδούρου όταν αναφέρονται σε πρώην στελέχη, γιατί δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από τότε που ο πρώην υπουργός τους και σύμβουλος του Τσίπρα τα βρήκε με τον Μητσοτάκη για να αναλάβει πόστο στην κυβέρνηση, με τις ευλογίες μάλιστα του Αμερικανού πρέσβη, άσχετα αν χάλασε λόγω του παρασκηνιακού παζαριού.

Τουλάχιστον επιβεβαιώνεται -για ακόμα μια φορά- ότι υπάρχει κοινή συνισταμένη ανάμεσα σε οπορτουνιστές, σοσιαλδημοκράτες και αναρχικούς. Τους ενώνει ο  αντικομμουνισμός και η χυδαία αντι-ΚΚΕ προπαγάνδα. Να είναι σίγουροι ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει να είναι καρφί στο μάτι τους, αλλά ίσως θα έπρεπε να προσέχουν λίγο παραπάνω όταν του επιτίθενται ταυτόχρονα, με κοινή γραμμή, με ίδια επιχειρήματα, γιατί καρφώνονται...

odigitis.gr.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου