Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ για να σωθούν ζωές (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης για την υγεία μεταφέρουν μέλη του ΚΚΕ από το πρωί της Δευτέρας στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Να διεκδικηθούν άμεσα μέτρα για:

- Ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και την επίταξη του ιδιωτικού.

- Ολοκληρωμένο εμβολιαστικό πρόγραμμα με πλήρη ενημέρωση του λαού.

- Μέτρα προστασίας σε χώρους μεγάλης διασποράς, στους χώρους δουλειάς και μόρφωσης και στα ΜΜΜ.

Εξόρμηση στο «Ιπποκράτειο»

Στο «Ιπποκράτειο», στο πλαίσιο της σημερινής πλατιάς εξόρμησης, οι κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ με τον βουλευτή Λεωνίδα Στολτίδη, κάλεσαν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να συμπορευτούν με το ΚΚΕ.

Εξόρμηση του ΚΚΕ στο «Ιπποκράτειο»Εξόρμηση του ΚΚΕ στο «Ιπποκράτειο»

Εξόρμηση στο «ΑΧΕΠΑ» 

Εξόρμηση του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της σημερινή πλατιάς εξόρμησης του Κόμματος για αγωνιστική συμπόρευση για την υγεία. Μοιράστηκε η ανακοίνωση με το κάλεσμα, καλώντας σε άμεσα μέτρα προστασίας του λαού.

Εξόρμηση του ΚΚΕ στο «ΑΧΕΠΑ»Εξόρμηση του ΚΚΕ στο «ΑΧΕΠΑ» 

Στην εξόρμηση ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ που σε δήλωσή του τόνισε ότι είναι άμεση ανάγκη για ενίσχυση των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης και η επίταξη του ιδιωτικού τομέα. 


Εξόρμηση του ΚΚΕ σε «Αγιο Παύλο», «Παπανικολάου» και «Θεαγένειο»

Εξορμήσεις των κομματικών οργανώσεων του Κόμματος έγινε στα νοσοκομεία «Άγιος Παύλος», «Παπανικολάου» και «Θεαγένειο» όπου τονίστηκε πως το μέτωπο της Υγείας είναι βασικό ζήτημα της πάλης του λαού στο οποίο το ΚΚΕ θα είναι στην πρώτη γραμμή.

Τονίσθηκε πως το ΚΚΕ θα συνεχίσει να πρωτοστατεί στη διεκδίκηση όλων των μέτρων που πρέπει να παρθούν άμεσα για να μην χαθούν άλλες ζωές από την πανδημία, διαδίδοντας ταυτόχρονα παντού το σύνθημα «Η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα».

 




902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου