Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καταψήφισε ψήφισμα στήριξης μαθήτριας που παρενοχλήθηκε από ΝΑΤΟικούς

 

 

Τη στάση της φοιτητικής παράταξης της ΝΔ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, που καταψήφισε ψήφισμα στήριξης 14χρονης μαθήτριας που παρενοχλήθηκε από ΑμερικανοΝΑΤΟικούς στρατιώτες, καταγγέλλουν οι εκλεγμένοι με την «Πανσπουδαστική ΚΣ» στο ΕΛΜΕΠΑ Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι στρατιώτες, μέλη του πληρώματος του αεροπλανοφόρου «Χάρι Τρούμαν» εισέβαλαν, παραβιάζοντας την πόρτα, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε η 14χρονη μαθήτρια μαζί με την οικογένεια της, ξάπλωσαν στο κρεβάτι, τρομοκρατώντας τη 14χρονη που εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνη της και τους φώναζε να απομακρυνθούν!

Σε ανακοίνωσή τους, οι εκλεγμένοι με την «Πανσπουδαστική ΚΣ» τονίζουν πως «την ίδια ώρα που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στην πόλη των Χανίων (και που έχουν συμβεί αντίστοιχα στο παρελθόν) η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η παράταξη της κυβέρνησης της ΝΔ στα Πανεπιστήμια, καταψηφίζει το ψήφισμα στήριξης της παρενοχλημένης μαθήτριας, όντας πλέον απόλυτα εκτεθειμένη μπροστά στη δικαιολόγηση των ΝΑΤΟικών αλητών! Αυτή είναι η 1η δύναμη στους Φοιτητικούς Συλλόγους! Φυσικά δεν μας εκπλήσσει η σιγή νεκροταφείου που διατηρούν και στο Πολυτεχνείο Κρήτης μπροστά στο περιστατικό. Εξάλλου, είναι οι ίδιοι που πέρυσι καταψήφισαν ψήφισμα στήριξης στην Σοφία Μπεκατώρου! Είναι οι ίδιοι που προκειμένου να "διαφημίσουν" τα πάρτι τους έφτιαχναν αισχρές αφίσες υποτιμώντας τη γυναικεία αξιοπρέπεια!».

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Βέβαια η στάση της ΔΑΠ δεν είναι τυχαία, έχει αναλάβει τον ρόλο να συστρατεύσει τη νεολαία, τους φοιτητές με τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, να θολώσει τα νερά. Όλα αυτά τα χρόνια ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ ευαγγελίζονται την "προστασία" και την "ασφάλεια" που προσφέρει το ΝΑΤΟ στην Ελλάδα! Όλοι μαζί έχουν βαλθεί να πείσουν τον χανιώτικο λαό πως έχει οικονομικό και αμυντικό όφελος από την ύπαρξη της βάσης της Σούδας και τη μετατροπή των Χανίων σε "τσιφλίκι" του 6ου στόλου των ΗΠΑ! Όταν βέβαια αποκαλύπτονται οι "προστάτες" με τραγικά γεγονότα όπως την παρενόχληση της μαθήτριας, τους δεκάδες ξυλοδαρμούς Χανιωτών, την καταστροφή της περιουσίας τους, τότε όλα αυτά τα παπαγαλάκια καταπίνουν τη γλώσσα τους.

Η νέα γενιά δεν τρώει κουτόχορτο! Η ανησυχία των φοιτητών για τις εξελίξεις φαίνεται στη συζήτηση που αναπτύσσεται καθημερινά στα αμφιθέατρα, στην αγωνιστική τους στάση και στη μαζική συμμετοχή στις πρωτοβουλίες και τις κινητοποιήσεις των Φοιτητικών Συλλόγων. Εκεί που η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η παράταξη των κλειστών Πανεπιστημίων, αγνοείται εδώ και καιρό...».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου