Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Η... γυμνή αλήθεια

 

Αμερικανός ναύτης επιδεικνύει το εσώρουχο του 
Αμερικανός ναύτης επιδεικνύει το εσώρουχο του

 

Ένας κάτοικος της Αλεξανδρούπολης «απαθανάτισε» μερικούς από τους Αμερικανούς ναύτες του «USS Arlington» που έδεσε στο λιμάνι της πόλης το πρωί του Σαββάτου. Τόσο άνετος νιώθει μέσα στη μέθη του ο Αμερικανός ναύτης, που επιδεικνύει το εσώρουχό του στους έκπληκτους περαστικούς, μέρα μεσημέρι στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης, έξω από το δημαρχείο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ξεβράκωτος ναύτης δεν ήταν ο μοναδικός που προκάλεσε αναστάτωση σε ανυποψίαστους περαστικούς. Την Κυριακή, σε κεντρικό κατάστημα εστίασης της Αλεξανδρούπολης, άλλος ένας Αμερικανός ναύτης υπό την επήρεια αλκοόλ βγήκε από την καφετέρια και ανέβηκε στην πολυκατοικία που βρίσκεται από πάνω. Αφού έκανε εμετό στην είσοδό της, επιτέθηκε σε ένοικο και μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών αρχών για να απομακρυνθούν από το σημείο ο ίδιος και η παρέα του.

Και αυτό δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια πρώτη γεύση από την «ανάπτυξη» και τα «οφέλη» που φέρνει η προέλαση της αμερικανικής παρουσίας στην πόλη με τις διαρκείς «αποβάσεις», την οποία γεύτηκαν με το παραπάνω οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης τις προηγούμενες μέρες, όπου είχαν τη «χαρά» να συναναστραφούν μαζί της, βλέποντας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης πλήθος μεθυσμένων Αμερικανών ναυτών να μετατρέπουν το κέντρο της πόλης σε... «american bar».

Καμία έκπληξη: Τα ιμπεριαλιστικά ορμητήρια ανέκαθεν ήταν και πηγές εξαχρείωσης, ενώ για την απρόσκοπτη «διασκέδαση» των αμερικανοΝΑΤΟικών δολοφόνων φροντίζει και το καθεστώς της ετεροδικίας, το οποίο έχουν σφραγίσει όλες οι αστικές κυβερνήσεις.

Μπορεί αυτά να μην τα είπαν οι πρόθυμες πένες που, πριν καλά καλά φανεί στον ορίζοντα το αποβατικό του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, έσπευσαν να πετάξουν το συνηθισμένο -πιο μουχλιασμένο και από ροκφόρ- «τυρί» πως θα γεμίσουν τα εστιατόρια και οι καφετέριες με δολάρια, αλλά όσο περνάει ο καιρός η «γυμνή αλήθεια» είναι όλο και πιο ορατή.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου