Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Μπακογιάννης και Αστυνομία «ξεθάβουν» την εγκληματική Χρυσή Αυγή: Άδεια για ναζιστική φιέστα στην Αθήνα!

 



 

 

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και η Αστυνομία, προφανώς με την πολιτική ευθύνη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «ξεθάβουν» τη ναζιστική – εγκληματική Χρυσή Αυγή, δίνοντας άδεια για να πραγματοποιηθεί ναζιστική φιέστα στην Αθήνα.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στη σχετική απόφαση η άδεια είναι για τα «μέλη του πολιτικού κόμματος “Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή”». Η συγκέντρωση, την οποίοι οι ναζί της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσαν και στην ιστοσελίδα τους, υποτίθεται πως είναι για τα Ίμια,, δηλαδή για να καπηλευτούν τους νεκρούς των Ιμίων. 

Η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστική οργάνωση και κάθε της δράση είναι ναζιστική. Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, άρα δίνεται άδεια σε μια εγκληματική οργάνωση – και με τη βούλα της δικαιοσύνης – να κάνει συγκέντρωση. 

Παρόλο που η ανακοίνωση για την άδεια είναι της αστυνομίας είναι φανερή η συναίνεση του Δήμου Αθηναίων και του δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη 

– ,«Το από 27/01/2023 μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) της Υπηρεσίας μας προς
τον κ. Δήμαρχο Αθηναίων για διατύπωση γνώμης.

– Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) του Δήμου Αθηναίων, με διατύπωση
σύμφωνης γνώμης».

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι… κατά τα άλλα υποτίθεται πως η κυβέρνηση (η Αστυνομία υπάγεται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) θέλει να βρει τρόπους για να εμποδίσει την κάθοδο των ναζί στις εκλογές. Προφανώς και δεν είναι τυχαίο ότι το κάνει αφήνοντας «παράθυρα» ερμηνειών για να εκμεταλλευτεί τη συνθήκη και θέσει σε εφαρμογή την άθλια θεωρία των δύο άκρων. 

 

 

Ολόκληρη απόφαση: 

 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου