Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Σταθμοί του Φεστιβάλ σε όλη τη χώρα

 

Το Φεστιβάλ στα τέλη Αυγούστου και όλο τον Σεπτέμβρη θα περάσει από όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, απλώνοντας το σύνθημά του και δημιουργώντας σε πάρκα και πλατείες «κόκκινες πολιτείες» - σημεία αγωνιστικής συνάντησης της νεολαίας. Είναι τα σημεία εκείνα που θα συναντηθούμε ξανά με τους νέους και τις νέες που δίνουμε μαζί μικρές και μεγαλύτερες μάχες, που συναντηθήκαμε και συναντιόμαστε στους δρόμους του αγώνα για το σχολείο, για τις σπουδές και τα πτυχία, για τη δουλειά με δικαιώματα, για τα σπίτια του λαού που βγαίνουν σε πλειστηριασμό, που φωνάξαμε μαζί «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» στις συγκλονιστικές κινητοποιήσεις μετά το έγκλημα στα Τέμπη, που παλέψαμε ενάντια στις φλόγες άλλο ένα καλοκαίρι στα δάση, στα χωριά και τις πόλεις μας, εκφράζοντας έμπρακτα ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό...

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα περιλαμβάνουν πολιτικές ομιλίες, ενώ πλούσιο θα είναι το πολιτιστικό - καλλιτεχνικό πρόγραμμα και θα πλαισιώνονται από φροντισμένες πολύμορφες δραστηριότητες, στέκια και χώρους για νέους εργαζόμενους, μαθητές, φοιτητές κ.λπ.

Στη Θεσσαλονίκη, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στις 14 - 15 - 16 Σεπτέμβρη στο πρώην στρατόπεδο «Καρατάσιου», στην Πολίχνη. Στις 16 Σεπτέμβρη θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Στην Πάτρα, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 15 - 16 Σεπτέμβρη στο Νότιο Πάρκο. Στις 16 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Σταθμοί του Φεστιβάλ σε μεγάλες πόλεις και νησιά είναι οι παρακάτω:

Στο Αγρίνιο, το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Αρτα, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα γίνουν στις 8 - 9 Σεπτέμβρη. Στις 9 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στα Γιάννενα, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στις 15 - 16 Σεπτέμβρη. Στις 16 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Ηράκλειο Κρήτης, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στις 8 - 9 Σεπτέμβρη. Στις 9 Σεπτέμβρη θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Ικαρία, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα γίνουν στις 12 Αυγούστου. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Καβάλα, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στις 15 - 16 Σεπτέμβρη. Στις 15 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Καλαμάτα, οι εκδηλώσεις θα γίνουν στις 8 - 9 Σεπτέμβρη. Στις 8 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Κοζάνη, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στις 8 - 9 Σεπτέμβρη. Στις 9 Σεπτέμβρη θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Λάρισα, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στις 15 - 16 Σεπτέμβρη. Στις 15 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Λέσβο, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στις 15 - 16 Σεπτέμβρη. Στις 16 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Χαλκίδα, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στις 8 - 9 Σεπτέμβρη. Στις 9 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στα Χανιά, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στις 8 - 9 Σεπτέμβρη. Στις 9 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε άλλες πόλεις και νησιά

Ακόμα, μέχρι στιγμής, σε άλλες πόλεις και νησιά προγραμματίζονται εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ως εξής:

Στην Αλεξανδρούπολη, στις 9 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Βέροια, στις 8 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον Βόλο, στις 8 - 9 Σεπτέμβρη. Στις 8 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Ζάκυνθο, στις 26 Αυγούστου. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Καρδίτσα, στις 8 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τσιούτρας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κέρκυρα, στις 15 - 16 Σεπτέμβρη. Στις 16 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κεφαλονιά, στις 2 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κομοτηνή, στις 15 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Λαμία, στις 9 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Λιβαδειά, στις 15 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Λιτόχωρο, στις 12 Αυγούστου. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Νάουσα, στις 2 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον Πύργο, στις 1 - 2 Σεπτέμβρη. Στις 2 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Σάμο, στις 16 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Μεντρέκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στις Σέρρες, στις 2 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Θανάσης Χρηστίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Σπάρτη, στις 15 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στα Τρίκαλα, στις 9 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Χαρίτος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Ξάνθη, στις 16 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Φλώρινα, στις 15 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Χίο, στις 2 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

 

 902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου