Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 15 - 16 Ιούνη 2024

 

 

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 15 - 16 Ιούνη 2024:

Η επόμενη μέρα των Ευρωεκλογών.

Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ το ελπιδοφόρο μήνυμα που έστειλε ο λαός!:

'Ολη η δύναμη που πήρε το ΚΚΕ κατατίθεται από την επόμενη κιόλας μέρα στους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες! Για να δυναμώσει κι άλλο το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, για την οργάνωση της αντεπίθεσης, στον δρόμο της ανατροπής.

  • Το μαύρο ...άσπρο κάνει η κυβέρνηση, διαβάζοντας ανάποδα το μήνυμα της κάλπης. Προαναγγέλλει ξεδιάντροπα κλιμάκωση της πολιτικής που καταδίκασε ο λαός.
  • Διεργασίες αναμόρφωσης της σοσιαλδημοκρατίας με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και άλλες δυνάμεις, για να απορροφήσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια που φουντώνει, να στεριώσουν την αντιλαϊκή συναίνεση.
  • Στους αγώνες που ενισχύονται, στην ανασύνταξη του κινήματος η ελπίδα για τον λαό, με το ΚΚΕ μπροστά: Και εκεί που παίρνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις και εκεί που ανατρέπονται, στους δρόμους του αγώνα.

Οι κυβερνητικές αθλιότητες πήραν απάντηση!

Οι απολύσεις στη ΛΑΡΚΟ δεν θα περάσουν! Εδώ και τώρα να γίνουν αορίστου όλοι οι εργαζόμενοι.

Μαζική διαδήλωση έξω από το υπουργείο Εργασίας. Στο πλευρό τους το ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας: Στους δρόμους του αγώνα κατακτάμε τα δικαιώματά μας! Κάτω τα χέρια απ' τη ΛΑΡΚΟ!

Νέα κινητοποίηση στην Αθήνα στις 18 Ιούνη.

  • Ανασχηματισμός της κυβέρνησης. «Αλλαξε ο Μανωλιός» με στελέχη δοκιμασμένα στο αντιλαϊκό έργο. ΚΚΕ: Να δυναμώσει ο καθημερινός αγώνας ενάντια στην κυρίαρχη πολιτική και τους εκπροσώπους της.
  • Ένας χρόνος από το ναυάγιο στην Πύλο. Το έγκλημα ΕΕ - κυβερνήσεων δεν θα ξεχαστεί. Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά. Απροστάτευτος ο λαός απέναντι σε ένα ατύχημα μεγάλης έκτασης.
  • Μεταλλωρύχοι Χαλκιδικής. Με τον αγώνα τους κατοχύρωσαν το 8ωρο. Σημαντική νίκη απέναντι στην εργοδοσία, δεν πέρασε η 12ωρη δουλειά!
  • 50ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Στις 28 και 29 Ιούνη κάνει «στάση» σε Περιστέρι και Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου