Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ - Κινητοποίηση την Πέμπτη στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης


 

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας -  Θράκης διοργανώνουν την Πέμπτη 20 Ιούνη στις 8.30 π.μ. εργατικά Σωματεία της Θεσσαλονίκης με σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ!».

Συγκεκριμένα τα Συνδικάτα, Τροφίμων Γάλακτος Ποτών Κ. Μακεδονίας, Χημικής Βιομηχανίας Κ. Μακεδονίας, Τύπου Χάρτου Κ. Μακεδονίας, Φαρμάκου Κ. Μακεδονίας, Μετάλλου Κ. Μακεδονίας, Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, Εργαζόμενων Pfizer Hellas, ΣΕΤΕΠΕ, Οικοδόμων Ν. Θεσσαλονίκης, Ηλεκτροτεχνιτών και βοηθών Ανελκυστήρων βορείου Ελλάδος, Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης, Εργαζομένων στις επιχειρήσεις Σκλαβενίτη βορείου Ελλάδας, Εργαζομένων Praktiker (Παράρτημα Θεσσαλονίκης), Εργαζομένων του Υπουργείου Γεωργίας Μακεδονίας Θράκης, ΕΝΙΘ, Υπαλλήλων του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης, Διοικητικών Υπαλλήλων ΑΠΘ σημειώνουν στο κάλεσμά τους:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ, πριν καν εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα των εργατών της ΛΑΡΚΟ επιχειρεί να ολοκληρώσει με τροπολογία το έγκλημα! Σε μια επίδειξη πραγματικής πολιτικής αλητείας, την Τρίτη έφερε τροπολογία με στόχο να ξεμπερδέψει μια και καλή με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, κλείνοντας οριστικά το εργοστάσιο και ξεπουλώντας τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης, δηλαδή από την μια πετάει στην ανεργία τους εργάτες, ξεσπιτώνει εκατοντάδες οικογένειες, και από την άλλη διαμορφώνει το έδαφος για πιθανό Βιομηχανικό Ατύχημα στην περιοχή.

Η κίνηση αυτή αποδεικνύει πως η κυβέρνηση τα βρήκε σκούρα από τον ανυποχώρητο πολύχρονο αγώνα των εργαζόμενων, από την τεράστια αλληλεγγύη που εκδηλώνεται από το λαό σε όλη τη χώρα.

Δεν θα επιτρέψουμε να περάσει το νέο έγκλημα ενάντια στη ΛΑΡΚΟ».

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου