Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Θα είναι η πρώτη φορά…

Που θα στείλω τους νταβατζήδες της πολιτικής ζωής σε μόνιμη ανεργία. Όλους αυτούς που πνίγονται στις μεταξωτές τους γραβάτες, που αναβλύζουν από κυνισμό και αλαζονεία και που δεν μπορούν να ανασάνουν στα ακριβά τους κοστούμια και δεν χωράνε στα πανάκριβα αυτοκίνητά τους.

Που θα στείλω τους εμπόρους των ονείρων των παιδιών μου στις αραχνιασμένες αποθήκες των εμπορευμάτων τους.
Όλους αυτούς που βαφτίζουν νέο το παμπάλαιο, που ονομάζουν εκσυγχρονισμό τη φτώχια, που χαρακτηρίζουν πρόοδο την εξαθλίωση, που στηρίζουν τις τράπεζες και ξεσπιτώνουν τους φτωχούς δανειολήπτες και που διαγράφουν χρέη εκατομμυρίων των κομμάτων της συγκυβέρνησης και ξεπουλάνε για ένα κομμάτι ψωμί το Ελληνικό.

Που θα ξορκίσω τα ζόμπι του φασισμού και του μίσους.
Όλους αυτούς που μαζεύονται δέκα για να δείρουν έναν ανυπεράσπιστο, που δεν ξέρουν να μιλάνε παρά μόνο να βρίζουν, που νιώθουν κάποιοι μόνο σαν βρίσκονται σε αγέλη, που εξασκούν τους μύες και αφήνουν το μυαλό τους να το διαχειρίζονται οι αρχηγοί τους, που αποκαλούν όλους τους άλλους σκουπίδια χωρίς να αναρωτούνται τι είναι οι ίδιοι, που η ανθρώπινη ζωή δεν έχει γι’ αυτούς καμία αξία και που χαίρονται με τον ανθρώπινο πόνο.

Που θα ξεσκεπάσω τους προεκλογικούς υποκριτές.
Όλους αυτούς που εμφανίζονταν ως ανεξάρτητοι προεκλογικά και έσπευσαν να βαφτούν με μπλε και πράσινες αποχρώσεις, αμέσως μετά τα αποτελέσματα και που βλέπουν τις δημοτικές εκλογές ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να αναβαπτιστούν πολιτικά και να διαγράψουν το αμαρτωλό πολιτικό τους παρελθόν μαζί με τον εναγκαλισμό και τη στήριξη που παρείχαν στις καταστροφικές κυβερνήσεις των τελευταίων 40 χρόνων.

Που θα κλείσω τα μάτια στους σύγχρονους τηλεοπτικούς αχυράνθρωπους.
Όλους αυτούς που λανσάρουν την ελαφρότητα, με την καλή έννοια, που αντιπροσωπεύουν τη χαζοχαρούμενη στάση ζωής και που καλούν τους πεινασμένους να ξεχάσουν την πείνα τους μαθαίνοντας συνταγές μαγειρικής

 
Στους δήθεν ανυποψίαστους 

Απο kyrgiakischristos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου