Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Δολοφόνοι χωρίς συμψηφισμούς



 
  Στέργιος Βασιλείου
Καλημέρα
Δολοφόνοι χωρίς συμψηφισμούς
Οι ιμπεριαλιστές έσπειραν θύελλες και διαμαρτύρονται για τους ανέμους!
Μια κυρία Ελληνίδα, γιατρός στο Λονδίνο, αφού αφηγείται διάφορα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις και για άτυπο «θρησκευτικό πόλεμο» αναρωτιέται πως είναι δυνατόν κάποιος Μουσουλμάνος να βγαίνει και να σκοτώνει, στο όνομα του Αλλάχ, αθώα θύματα. «Είδε ποτέ (κανένας Μουσουλμάνος ) Χριστιανό να βγαίνει στο δρόμο και να σκοτώνει αθώα θύματα;» αναρωτήθηκε! (ΣΚΑΪ 09:10, 5/6/2017).

Η αλήθεια είναι πως ο μουσουλμάνος μάλλον δεν είδε Χριστιανό με μαχαίρι να βγαίνει στο δρόμο και να σκοτώνει Μουσουλμάνο στο όνομα του Χριστού, πλην εάν είδε κανέναν κατοχικό στρατιώτη Άγγλο ή Αμερικανό να το κάνει.
Ο Μουσουλμάνος όμως βλέπει επί δύο και πάνω δεκαετίες τα αεροπλάνα των ιμπεριαλιστών να σκοτώνουν αθώα θύματα στο όνομα των ιμπεριαλιστικών «ελευθεριών, στρατούς να εισβάλουν και να καταστρέφουν λαούς και χώρες, ληστές να ληστεύουν από τα αρχαία μέχρι τα πετρέλαια, να καταργούν κρατικές υποστάσεις, εθνικές ελευθερίες και δικαιώματα, βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου να οδηγούν σε θάνατο και τερατογενέσεις παιδιών, πείνα, προσφυγιά, πνιγμένους στις θάλασσες, γκέτο, απανθρωπιά…
Μετά, κάποιοι από τους Μουσουλμάνους, καταντάνε αρνητικές μικρογραφίες των ιμπεριαλιστικών τεράτων και σκοτώνουν και αυτοί αδιακρίτως «απίστους», ακόμη και δικούς τους, που δεν ακολουθούν.
Η Ελληνίδα κυρία ρωτούσε αν είδαν Χριστιανό με μαχαίρι! Τους ιμπεριαλιστές χριστιανούς και κάθε φυλής και θρησκείας δολοφόνους των λαών που ξεκινούν και από την Αγγλία «της» δεν τους είδε ποτέ! Αυτούς που βασάνιζαν δεν τους είδε δεν τους άκουσε. Αυτούς που έκοβαν κεφάλια Μουσουλμάνων και έπαιζαν με αυτά ποδόσφαιρο, δεν τα άκουσε ούτε τα είδε σε φωτογραφίες, αυτούς που κατουρούσαν το Κοράνι δεν τους άκουσε!
Χωρίς κανέναν απολύτως συμψηφισμό: Πόσο διαφέρει ο μικρός φανατικός ισλαμιστής δολοφόνος κάποιων «απίστων»(;) από το ιμπεριαλιστικό τέρας των μαζικών δολοφονιών ολόκληρων λαών; Μόνο στην ποσότητα! Υποθέτω πως αν είχαν και οι δύο τις ίδιες δυνατότητες θα ήταν, ομοίως, ίσοι δολοφόνοι και στην ποσότητα!
Η κυρία καταλαβαίνει τον κόσμο ακριβώς στο ίδιο εύρος πνευματικής ικανότητας που τον καταλαβαίνει και ο κάθε φανατικός Ισλαμιστής. Όμως από την αντίθετη πλευρά. Προφανώς οι δικοί της καλά σκοτώνουν δεν το συζητάμε καν! Ακριβώς το ίδιο όπως σκέπτονται και οι Ισλαμιστές δολοφόνοι

Στέργιος Βασιλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου