Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

«…γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα»
«…γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα» – του Γεράσιμου Χολέβα

 


Σαν να έμοιαζαν όλα έτοιμα για μια τραμπούκικη και φασιστική επίθεση. 
Δεν μπορεί να γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή εάν υπήρχε σχέδιο. 

Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, είναι ότι ζούμε σε μια κοινωνία που βουλιάζει ανάμεσα στην απελπισία και την καταστροφή. 

Σε αυτές τις συνθήκες ο εκφασισμός κάνει βόλτες και δρα, άλλοτε με το πρόσωπο των επίσημων εκπροσώπων του και άλλοτε με μάσκες ή γυαλιά ηλίου κι ένα παιδί στην αγκαλιά

Η επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, είχε έναν συντονισμό φασισταριών, σε επίπεδο αντιδράσεων. Οι ναζί της Χρυσής Αυγής μαζί με κάθε είδους χρυσαυγιτισμό πανηγυρίζουν.  


Εάν, πάντως, τρομάζει κάτι περισσότερο από αυτή την επίθεση είναι η φωτογραφία αριστερά

Απέναντι σε αυτόν τον τρόμο για το μέλλον υπάρχει αντίδραση: Να τσακίσουμε πολιτικά τον φασισμό όπου σηκώνει κεφάλι. 

Με άλλα λόγια: 

«Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα»
(«Κάποτε θα ΄ρθουν να σου πουν» / Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης  – Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος – Πρώτη εκτέλεση: Παύλος Σιδηρόπουλος)1 σχόλιο:

 1. Φίλοι μου καλοί!

  Ο "Σημερινός" Ναζιστοφασισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ την Μορφή του "Χθές" με Αγκυλωτούς και άλλα όπως ξέρουμαι ιστορικά σύν τοις καταστροφές που έφερε στην Ανθρωπότητα!

  Ο "Σημερινός" Ναζιστοφασισμός έχει "Μεταεξελιχθεί" όπως και ο Καπιταλισμός στην πορεία Του για τον Ιμπεριαλισμό! Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ!

  Ο "Σημερινός" Ναζιστοφασισμός που κυκλοφορεί με τα Σύμβολα του είναι το κάλυμμα για την εδραίωση του "Μοντέρνου" Ναζιστοφασισμού!

  Κοιτάζοντας την Ιστορία ΑΝΕΛΙΞΗΣ του Ναζιστοφασισμού και τα πρόσωπα Του βλέπουμαι παραλληλισμούς με "Μοντέρνες Μορφές" Ναζιστοφασισμού Σημερινών Ατόμων!

  Μία από "Αυτές" της "Μοντέρνες Μορφές" είναι και ο λεγάμενος!

  Όλα τα άλλα που ακούγωνται είναι εκ του πονηρού βλ. Χρυσή Αυγή βλ. Τους Πατρώνους της Χ.Α. το Πολιτικό Σύστημα (Μνημόνια for 99 year Παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας και Εθνικής Ιστορίας!)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή