Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Αφοσιωμένη στην αντικομμουνιστική της εκστρατεία


  Πηγή: Associated Press

Μια ακόμα αντικομμουνιστική φιέστα διοργανώνει σήμερα στο Ταλίν η κυβέρνηση της Εσθονίας, «τιμώντας» την 23η Αυγούστου, που στο πλαίσιο της αντικομμουνιστικής εκστρατείας της ΕΕ και της βρώμικης επιχείρησης ταύτισης του κομμουνισμού με το φασισμό - ναζισμό έχει ανακηρυχθεί σε «Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα των ολοκληρωτικών καθεστώτων»!

Μάλιστα, χτες με κοινή τους δήλωση, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Φ. Τίμερμανς και η επίτροπος Β. Γιούροβα απέτισαν «φόρο τιμής στα θύματα όλων των ολοκληρωτικών καθεστώτων», παρουσιάζοντας τον αντικομμουνισμό ως «καθήκον» απέναντι στη μνήμη τους και αναμασώντας τα ανιστόρητα κατασκευάσματα για το σύμφωνο Μολότοφ - Ρίμπεντροπ και τις υπόλοιπες προπαγανδιστικές αθλιότητες της ιμπεριαλιστικής ένωσης.


«Διαφυλάσσοντας και μεταδίδοντας τη μνήμη των φρικαλεοτήτων του παρελθόντος στην επόμενη γενιά των Ευρωπαίων, εμβολιαζόμαστε απέναντι σ' αυτές έτσι ώστε να μην τις επαναλάβουμε», αναφέρουν, την ώρα που σε μια σειρά κράτη - μέλη της ΕΕ οι συνεργάτες των ναζί απολαμβάνουν «τιμές και δόξες».

Μία απ' αυτές τις χώρες είναι και η Εσθονία, όπου οι διοργανωτές της σημερινής αντικομμουνιστικής εκδήλωσης - το υπουργείο Δικαιοσύνης και το Ινστιτούτο Ιστορικής Μνήμης - ομολογούν ότι «η εκδήλωση θα επικεντρωθεί πρώτα και κύρια στη διερεύνηση των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων και στην ανάμνηση των θυμάτων τους»!

Η φετινή φιέστα δεν έχει την επισημότητα της περσινής, όταν η Εσθονία, όπου τιμώνται οι συνεργάτες των ναζί, ασκούσε την προεδρία της ΕΕ, αλλά έχουν κληθεί για να ...μεταλαμπαδεύσουν τον αντικομμουνιστικό σκοταδισμό τους πρέσβεις κρατών - μελών της ΕΕ και καθηγητές Πανεπιστημίων από τη Βρετανία, την Ισλανδία (για πρώτη φορά) και τον Καναδά, καθώς και ξεσκολισμένοι αντικομμουνιστές όπως ο γνωστός Λίμπλαντ, εμπνευστής του «αντικομμουνιστικού μνημονίου» της ΕΕ του 2005, που στην περσινή Σύνοδο είχε απογειώσει την αντικομμουνιστική αθλιότητα σε νέα ύψη, ταυτίζοντας «Το Κεφάλαιο» του Κ. Μαρξ με το «Ο Αγών μου» του Χίτλερ.

Η αντικομμουνιστική σύναξη έχει στόχο την κατασυκοφάντηση του σοσιαλισμού και των πρωτόγνωρων κατακτήσεών του για τους εργαζόμενους, την παραχάραξη της Ιστορίας, την απαράδεκτη και ανιστόρητη εξίσωση του κομμουνισμού με το τέρας του φασισμού και τις θηριωδίες του, και τελικά καταλήγει στο «ξέπλυμα» του φασισμού. Γι' αυτό άλλωστε, την ώρα που διώκονται και καταδικάζονται οι κομμουνιστές, που απαγορεύονται ΚΚ σε σειρά χωρών της ΕΕ, την ίδια στιγμή αποδίδονται τιμές και δίνονται συντάξεις σε συνεργάτες των ναζί και στους πολιτικούς τους απογόνους.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου