Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Δηλώσεις πίστης «στον ισόθεο Αδόλφο Χίτλερ» Αυτό προκύπτει από το υλικό που κατέθεσε στη διαδικασία των εγγράφων η Πολιτική Αγωγή

ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ρούντολφ Ες ο σεβάσμιος γέροντας», κατά τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή
«Ρούντολφ Ες ο σεβάσμιος γέροντας», κατά τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή
Είναι ναζιστές, θεωρούν ότι ανήκουν στη μεγάλη Ελληνική Λευκή οικογένεια, ό,τι κάνουν το επιβάλλει το εθνικοσοσιαλιστικό καθήκον, υμνούν τον Χίτλερ, ακόμα και σήμερα τον νιώθουν να τους οδηγεί στον «Μεγάλο Αγώνα».
 «Νοιώθουμε Εκείνον (σ.σ. τον Χίτλερ) να μας οδηγεί», τονίζει σε σχετικό άρθρο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος. Δηλώνουν «ευγενής τάξη και ότι προσβλέπουν στο ίδιο όραμα (...) πιστοί του ισόθεου Αδόλφου Χίτλερ». Σε σχετικό σημείωμα που απευθύνουν σε Ελληνες μαθητές υπογραμμίζουν πως «με τον κομμουνιστή δεν συζητάς, τον πολεμάς μέχρι θανάτου».
 Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά στοιχεία από το υλικό που κατέθεσε στη διαδικασία των εγγράφων η Πολιτική Αγωγή την Πέμπτη, πρώτη μέρα έναρξης της δίκης της Χρυσής Αυγής μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και αφορά άρθρα στο περιοδικό της εγκληματικής οργάνωσης που επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά τον ναζιστικό χαρακτήρα της. Εκτός από τα άρθρα του αρχηγού Μιχαλολιάκου, στελέχη της Χρυσής Αυγής σε αφιερώματα του περιοδικού με φωτογραφίες του Αδόλφου Χίτλερ, του Ρούντολφ Ες, της σβάστικας, υπογράφουν ναζιστικά κείμενα. 
Ενδεικτικά αναφέρουμε:


Αρθρα του αρχηγού Μιχαλολιάκου στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή» με τίτλο «Χίτλερ για χίλια χρόνια». Ο Αδόλφος Χίτλερ ο μακελάρης των λαών και του λαού της πατρίδας μας αποκαλείται από τον αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης, που ξεχειλίζει θαυμασμό και όχι μόνο, «οραματιστής της Νέας Ευρώπης», «συνεπής στον λόγο του» (στο αιματοκύλισμα), «μεγάλος οραματιστής στην υπηρεσία του Μεγάλου Αγώνα», «Ο Μεγάλος Ανδρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού». Στο άρθρο αναφέρει, επίσης, ότι «ερίγησαν και επόνεσαν οι καρδιές των Γερμανών, Γάλλων (...) στο φριχτό μήνυμα του τέλους του Αρχηγού, όλοι αυτοί που επίστεψαν στα μεγάλα ιδανικά της Εθνικοσοσιαλιστικής Επαναστάσεως νοιώθουν παγωμένοι (...) χωρίς την παρουσία και την καθοδήγηση Εκείνου (...) Σήμερα (...) Ανθρωποι της Λευκής Φυλής τιμούν την μνήμη του Μεγάλου Αρχηγού και τολμούν απέναντι στην λυσσώδη προπαγάνδα των νικητών ν' αντιτάσσουν την χαλύβδινη πίστη τους και να ξεδιπλώνουν στον αγέρα τα μαυροκόκκινα λάβαρα με τον Αγκυλωτό Σταυρό, τα λάβαρα της Μεγάλης Επαναστάσεως του αιώνα μας (...)». Και επιβεβαιώνει στο σχετικό άρθρο ο αρχηγός Μιχαλολιάκος: «Είμαστε οι Πιστοί Στρατιώτες της Εθνικοσοσιαλιστικής ιδέας και τίποτα άλλο (...) στη μνήμη Εκείνου» (του Χίτλερ). Αναφέρει τους ναζί «λεγόμενους εγκληματίες πολέμου», αποκαλεί τον Ρούντολφ Ες «σεβάσμιο γέροντα» και συνεχίζει: «Υπάρχουμε και συνεχίζουμε την Μάχη για την τελική νίκη της Ράτσας μας (...) υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά (...) μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστκό μας καθήκον (...) και κραυγάζουμε HEIL XITLER!»...

«Υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά και κραυγάζουμε HEIL XITLER»
«Υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά και κραυγάζουμε HEIL XITLER»
Σε άλλο τεύχος του περιοδικού, τα SS αποκαλούνται ο πρώτος «συνειδητός Ευρωπαϊκός στρατός υπεράσπισης της Φυλής και του πολιτισμού της», ότι «περιλαμβάνουν στις τάξεις τους το εκλεκτότερο άνθος της Ευρωπαϊκής νεολαίας», ότι «Είναι φορείς της Αριας παράδοσης». Σε ένα από τα πολλά αφιερώματα στον Χίτλερ, αρνούνται ότι «οι πράξεις αυτές (σ.σ. των ναζιστών) είχαν συστηματικό και μεθοδευμένο χαρακτήρα και ότι διατάχθηκαν συστηματικές γενοκτονίες από την εθνικοσοσιαλιστική ηγεσία (...)». Ως παραμυθολογία «αναλύονται» τα στρατόπεδα συγκέντρωσης (...). Μάλιστα αποφαίνονται ότι το έγκλημα των Γερμανών ήταν ότι αντί να θάβουν τους νεκρούς τους έκαιγαν στα κρεματόρια! «Ο μύθος των θαλάμων αερίων (...) σκηνοθετημένη απάτη της πολιτικής ιστορίας, Εβραϊκή προπαγάνδα», γράφουν χαρακτηριστικά.
 Σε άρθρο του Γ. Μάστορα στο περιοδικό της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης σημειώνεται ως παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας η 9η Μάη (η Αντιφασιστική Νίκη των Λαών). Σ' ένα επίσης από τα αφιερώματα στον Χίτλερ περιλαμβάνεται άρθρο με τίτλο «Ιστορία του εθνικοσοσιαλισμού σύνοψη ιδεολογικών θέσεων της ΧΑ». Επιπρόσθετα, «καταγράφεται» σε τεύχος του περιοδικού της το γνωστό πλέον άρθρο του υπαρχηγού Χρ. Παππά που υμνεί τον Αδόλφο Χίτλερ, το άρθρο (γνωστό και αυτό) του Ηλία Κασιδιάρη για τον Χίτλερ και την «αναγεννητική πορεία του εθνικοσοσιαλισμού». Υπάρχει και άρθρο των χρυσαυγιτών, για το μέλλον της Ευρώπης αν επικρατούσε ο εθνικοσοσιαλισμός...

Μεταφυσική διάσταση λαμβάνει το αίμα για την εθνικοσοσιαλιστική ναζιστική οργάνωση, «το αίμα φαίνεται να λαμβάνει ρόλο Πνεύματος, το σημάδι υπάρχει βαθιά, καθορίζει την ταυτότητα και την ύπαρξή μας μαζί με το αίμα του Ελληνικού Πολιτισμού, αυτός είναι ο λόγος που αγωνιζόμαστε για την φυλετική καθαρότητα, αυτή φέρει τις ρίζες και την ταυτότητα».
  Ενδεικτικό, τέλος, και το επιστημονικοφανές άρθρο που αναφέρει ότι «οι μιγάδες, το έχει παραδεχθεί η επιστήμη από συγκεκριμένες μετρήσεις, έχουν το υψηλότερο ποσοστό ψυχικών παθήσεων, αντίθετα στους καθαρούς φυλετικά λαούς είναι πολύ μικρότερο». Σχετικά επιπλέον κείμενα περί «φωτιάς και τσεκουριού στους νοθευτές της ράτσας», περί του ότι «το ελληνικό έθνος ανήκει σε μια ευρύτερη φυλετική οικογένεια, της Λευκής Αρίας Ομοεθνίας», περί «φυλετικής Ψυχής» κ.ά.

Ριζοσπάστης  Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 9 Σεπτέμβρη 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου