Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Απομόνωση των φασιστών της ΧΑ, πάλη για την ανατροπή του συστήματος που τους γεννά και τους θρέφει (VIDEO)





Δύναμη κρούσης του κεφαλαίου με μίσος για το εργατικό - λαϊκό κίνημα, τους ξένους εργάτες, τους κομμουνιστές είναι οι φασίστες της ΧΑ τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος στην παρέμβασή του στη συζήτηση για την «αύξηση της νεοφασιστικής βίας στην Ευρώπη» στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο στις 2-10-2018.
Στην ομιλία του ανέφερε συγκεκριμένα τα εξής:

«Επειδή πολλοί, εδώ στο Ευρωκοινοβούλιο, βρήκαν ευκαιρία με τη συζήτηση για τη φασιστική βία, να επιτεθούν στο σοσιαλισμό, τον κομμουνισμό, θα τους θυμίσουμε το εξής :


Αν δεν καρφωνόταν η κόκκινη σημαία στο Ράιχσταγκ στο τέλος του πολέμου, αν δεν υπήρχαν τα 20 εκατομμύρια Σοβιετικοί νεκροί και η πάλη των λαών κατά του φασισμού, σήμερα δεν θα ήσασταν εδώ, δεν θα μπορούσατε καν να μιλήσετε.
Οι προσχεδιασμένες δολοφονικές επιθέσεις της ναζιστικής XA στην Ελλάδα και αντίστοιχων ναζιστικών ταγμάτων εφόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη τεκμηριώνουν τον ναζιστικό άρα εγκληματικό χαρακτήρα τους.

Με χυδαίο αντικομμουνισμό, με μίσος για το εργατικό - λαϊκό κίνημα, τους ξένους εργάτες, τους κομμουνιστές αποτελούν δύναμη κρούσης του κεφαλαίου.
Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα Φύσσα και τα άλλα εγκλήματά τους η δίκη της ΧΑ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και οι ναζιστές κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Αποθρασύνονται απ' την εξίσωση φασισμού - κομμουνισμού, την επίσημη αντικομμουνιστική ιδεολογία και πρακτική της ΕΕ, που στηρίζει νοσταλγούς του Χίτλερ όπως στην Ουκρανία και άλλες χώρες.

Εκτρέφονται από την αντιλαϊκή πολιτική Ευρωπαϊκής Ένωσης και αστικών κυβερνήσεων, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη λαϊκή αγανάκτηση. Ενθαρρύνονται από τμήματα του κεφαλαίου,  διασυνδέονται με τμήματα του κρατικού μηχανισμού και ειδικά των δυνάμεων καταστολής, με μαφιόζικα κυκλώματα.

Η απάντηση είναι απομόνωση από το λαό και πάλη για την ανατροπή του συστήματος που τους γεννά και τους θρέφει».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου