Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Αίσχος!



Το αίσχος τους δεν έχει όρια. Ούτε μια λέξη δεν ειπώθηκε στο χτεσινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για την κεντρική εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Αττικής και στον Δήμο της Αθήνας, με ομιλητές τον Γιάννη Πρωτούλη, υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, και τον Νίκο Σοφιανό, υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η ΕΡΤ είχε στείλει συνεργείο στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Είναι προφανές ότι η συμπόρευση με το ΚΚΕ που εκφράστηκε στην εκδήλωση ενοχλεί.

Όπως επίσης, μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι ο αναπληρωτής υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος -που είναι και πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ- τα βρήκε σκούρα στη Βουλή απέναντι στην κριτική του ΚΚΕ για την τροπολογία - δωράκι στους καναλάρχες, που έφερε άρον - άρον η κυβέρνηση, δίνοντάς τους ένα γενναίο τράτο στην καταβολή των δόσεων για την απόκτηση των τηλεοπτικών αδειών. 

Μάλιστα, για να απαντήσει στις καταγγελίες του ΚΚΕ, ο υπουργός κατέφυγε σε γνωστά χρυσαυγίτικα επιχειρήματα, αναμασώντας τις γνωστές βρωμιές για τον «902» και άλλα παρόμοια.

Μετά από αυτά, μόνο ως ανέκδοτο μπορούν να εκληφθούν αυτά που ακούστηκαν στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της ΕΡΤ και στο εκτενές ρεπορτάζ στο ίδιο δελτίο ειδήσεων περί πλουραλιστικής ΕΡΤ.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου