Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Επικίνδυνη προσπάθεια εφησυχασμού του λαού για τις εξελίξεις στην Ανατ. Μεσόγειο (VIDEO)





Για επικίνδυνη προσπάθεια εφησυχασμού του λαού για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο έκανε λόγο ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην ΕΡΤ1 το βράδυ της Δευτέρας.

Σημείωσε ότι είναι διπλός ο κίνδυνος από την προσπάθεια των ΗΠΑ να προσελκύσουν την Τουρκία ενάντια σε Ρωσία, Κίνα και Ιράν. Όπως είπε, στην περίπτωση της ρυμούλκησης της Τουρκίας είναι πιθανό να της δοθούν ανταλλάγματα σε Κύπρο και Αιγαίο, ενώ στην περίπτωση που ύπαρξη ρήξη της Ουάσιγκτον με την Άγκυρα είναι πιθανό η Ελλάδα να βρεθεί στην πρώτη γραμμή μιας γενικευμένης αντιπαράθεσης.

Υπογράμμισε ότι πρέπει να κινηθούμε σε αντίθετη κατεύθυνση, αυτή της αποσύνδεσης από τη γενική αντιπαράθεση του ΝΑΤΟ με Ρωσία, Κίνα και Ιράν, διότι όσο η χώρα εμπλέκεται στη μεγάλη αντιπαράθεση αυξάνονται οι κίνδυνοι για τους λαούς κι αυτό πρέπει να είναι κριτήριο ψήφου.

Ανέφερε ότι όσοι πάλεψαν για να φύγουν οι βάσεις, για να μη βγαίνει ο Ελληνικός Στρατός έξω από τα σύνορα, όσοι φώναζαν στο Πολυτεχνείο αντιΝΑΤΟικά συνθήματα να συνταχθούν με το ΚΚΕ, τη μόνη πραγματικά αριστερή ψήφο.

902gr

1 σχόλιο:

  1. [ΤΟ ΚΑΤΩΘΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ!]


    Και όμως ΈΧΕΙΣ κειμενογράφε ΑΜΝΗΣΙΑ/ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ!

    Διότι ξέχασες ουσιαστικά βασικά και "έμεινες" σε Νούμερα σε Αριθμούς έμεινες σε... Νουμεροποίηση Αριθμών δηλαδή Ανθρώπων!

    Ξέχασες:

    1.Το Στεφάνι που κατέθεσε στους εκτελεσμένους 200 στην Καισαριανή θέλοντας να κρύψει την Λακεδοραγιάδικη του Υπόσταση!

    2. Την ομιλία στην κηδεία του Μεγάλου Επαναστάτη του Fidel Alexander Castro (FAC) ΠΟΥ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ! Με την ομιλία του ήθελε να κρύψει τον Λακεδοραγιαδισμό Του!

    3. Τον Ελληνισμό/Διεθνείς Συμβάσεις για την Β. Ηπειρο!

    4. Την τόσο Επιστημονικογεωγραφική Εθνική Ιστορική Προδοσία του Ονόματος/Όρου Μακεδονία με όλα τα συνεπαγώμενα!

    5. Την Στάση Της Λακεδοραγιάδικης ΜΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ στο θέμα της Θράκης!

    6. Την Στάση Της Λακεδοραγιάδικης ΜΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ στο θέμα του Αιγαίου!

    7. Την Στάση Της Λακεδοραγιάδικης ΜΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ στο θέμα της Κύπρου/Κατοχής Κύπρου ΑΟΖ!

    8. ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΚΟ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΚΗ ΜΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΟ ΨΕΜΑ βλ. ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ!

    Αυτές και Αυτά ΕΊΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ/ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο .... ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ .... 10 ΟΡΊΖΟΝΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή