Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Μπράβος παντός καιρού


“Σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες” έλεγε η Τζένη Καρέζη στο “Δεσποινίς Διευθυντής” και η ατάκα μας ήρθε στο μυαλό όταν είδαμε φωτογραφία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όπου συνοδεύεται από έναν “παλιό γνωστό”.

Πρόκειται για τον μπράβο που όλοι θαυμάσαμε τα ανδραγαθήματά του όταν επιτέθηκε για λογαριασμό της εργοδοσίας στους εργαζόμενους της αλυσίδας Market In στα Γιάννενα, που απολύθηκαν άδικα και ζητούσαν την επαναπρόσληψή τους.


Εκεί βέβαια οι εργαζόμενοι είχαν δώσει την αρμόζουσα απάντηση στον ίδιο και τα υπόλοιπα δίποδα της αγέλης του. Λίγο μετά το περιστατικό μάλιστα, μάθαμε ότι ο εν λόγω κύριος είναι η τουλάχιστον ήταν, υπάλληλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει θεαθεί τόσο δίπλα στον εφοπλιστή, όσο και σε παιχνίδια του Ολυμπιακού.


Η φωτογραφία του τραμπούκου στο πλευρό του Λευτέρη Αυγενάκη γεννά μια σειρά από ερωτηματικά, όπως το πότε και πού τραβήχτηκε, αν πράγματι είναι – όπως δείχνει – μέλος της φρουράς του βουλευτή και υφυπουργού της ΝΔ
, και το αν και πώς σχετίζονται μεταξύ τους οι διάφορες ιδιότητες του εν λόγω ατόμου με την παρουσία του στην επίμαχη φωτογραφία.

Το μόνο σίγουρο συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί είναι ότι οι καλοί δεν χάνονται, ειδικότερα όταν επιδεικνύουν τέτοια ευελιξία και προσαρμοστικότητα στην ανάληψη και εκτέλεση αποστολών διαφορετικής φύσης και σε κάθε είδους συνθήκες. Αριστεία με τα όλα της δηλαδή.

Κατιούσα 

Θρήσκευμα ζητάνε από τους υποψήφιους εργαζόμενους τα Market In

1 σχόλιο:

  1. Σύντομο ιστορικό του αγώνα των Εργαζομένων στα S/M "Καρυπίδης"
    ...
    https://gkagkarin.blogspot.com/2019/11/sm.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή