Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ Εντελώς ανεπαρκή τα κυβερνητικά μέτρα και πολλά είναι σε επικίνδυνη κατεύθυνση (VIDEO)





Εντελώς ανεπαρκή χαρακτήρισε τα κυβερνητικά μέτρα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας προσθέτοντας ότι πολλά είναι σε επικίνδυνη κατεύθυνση και έρχονται για να μείνουν σε βάρος των εργαζομένων.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην ΕΡΤ1 τόνισε ότι πρέπει να ακυρωθούν όλες οι απολύσεις, να καταβληθεί το δώρο του Πάσχα, να καταργηθεί η ΠΝΟ για τη μείωση έως και 50% του μισθού, να καταργηθεί οποιοδήποτε μέτρο κατά της συνδικαλιστική δράσης.

Επίσης τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει απαλλαγή για χρέη σε ρεύμα, νερό, τηλεπικοινωνίες και να καταργηθούν οι πλειστηριασμοί. Σημείωσε ότι πρέπει να υπάρξουν ουσιαστικά μέτρα για τους αυτοπασχολούμενους, να ενταχθούν και οι επιστήμονες στο πενιχρό επίδομα των 800 ευρώ.

Για την Υγεία τόνισε ότι πρέπει τώρα να ενισχυθεί με την επίταξη των ιδιωτικών μονάδων και την ένταξη και των ιδιωτών γιατρών σε ένα ενιαίο σύστημα.

Για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις υπογράμμισε ότι πρέπει άμεσα να μειωθεί η ύλη και να οριστεί ημερομηνία για την διεξαγωγή τους, ενώ για την τηλεκπαίδευση ανέφερε ότι πρέπει να εξασφαλιστούν συνδέσεις γρήγορου ίντερνετ και υπολογιστών σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου