Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Η φωνή του λαού δεν φιμώνεται!


Δ. Κουτσούμπας: Είναι νομοσχέδιο κρατικής τρομοκρατίας, αυταρχισμού και καταστολής. Το οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα θα το ακυρώσει στην πράξη, όπως έκανε και στο παρελθόν με παρόμοιους νόμους που ήθελαν να βάλουν στο γύψο τη λαϊκή διεκδίκηση

Η απαγόρευση των διαδηλώσεων δεν θα περάσει!
 
Φουντώνει το κύμα καταδίκης του χουντικής έμπνευσης νομοσχεδίου από συνδικάτα και φορείς
«Η φωνή των εργατών δεν φιμώνεται. Η απαγόρευση των διαδηλώσεων δεν θα περάσει!» ξεκαθαρίζει το ΠΑΜΕ σε αφίσα που κυκλοφόρησε χτες ενάντια στο χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο για το χτύπημα των διαδηλώσεων, την ίδια μέρα που η κυβέρνηση κατέθεσε το τερατούργημα στη Βουλή.
 
 Απέναντι σε αυτήν την εξέλιξη και ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα από κάθε κλάδο, μαζί με μαζικούς φορείς από κάθε περιοχή της χώρας, μεγαλώνουν καθημερινά το κύμα καταδίκης του απαράδεκτου νομοσχεδίου. Ξεκαθαρίζουν ότι οι αγώνες των εργαζομένων και του λαού δεν θα μπουν «στο γύψο», καταγγέλλουν τις κυβερνήσεις που κλιμακώνουν η μία μετά την άλλη αυτήν την προσπάθεια και απαντούν δηλώνοντας: Το δικαίωμα της απεργίας και των διαδηλώσεων είναι αδιαπραγμάτευτο!

«Οι εργαζόμενοι θα ματαιώσουν στην πράξη κάθε προσπάθεια που έχει στόχο να τους βάλει φίμωτρο, να μετατρέψουν τους εργασιακούς χώρους σε γκέτο και την αντίσταση σε ποινικό αδίκημα», τόνισε έγκαιρα σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα σε συνδικάτα και φορείς να πάρουν αποφάσεις αγωνιστικής καταδίκης, να ενημερώσουν όλο το λαό.


Ετσι, απέναντι στην κίνηση της κυβέρνησης να φέρει αιφνιδιαστικά μέσα στο κατακαλόκαιρο ένα τέτοιο κατάπτυστο νομοσχέδιο, πλήθος συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων παίρνουν ήδη θέση μάχης.

Τα αντεργατικά σχέδια καταδικάζουν μεταξύ άλλων:

Τα Εργατικά Κέντρα: Πάτρας, Αγρινίου, Αρτας, Βόρειου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, Ιωαννίνων, Κεφαλονιάς - Ιθάκης, Λαμίας, Λάρισας, Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, Λέσβου, Νάουσας, Λευκάδας - Βόνιτσας και Σάμου.
Οι Ομοσπονδίες: Οικοδόμων, Λογιστών, Εργαζομένων στο Φάρμακο (ΟΕΦΣΕΕ), Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, Εργαζομένων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος (ΟΕΚΙΔΕ), Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ), Συλλόγων Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας (ΠΟΣΕΥΓ).

Και πλήθος συνδικάτων από όλη τη χώρα και κάθε κλάδο.

Τις τελευταίες μέρες προστέθηκαν καταγγελίες μεταξύ άλλων από:
Τα Σωματεία Εργαζομένων «Cosmote - eValue», Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών Πειραιά - Αττικής, Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Θήρας, Επισιτισμού - Τουρισμού Λάρισας, Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, Οικοδόμων Αγρινίου, Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ζακύνθου.
Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: N. Ιωνίας - Ηρακλείου - Μεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης «Γ. Σεφέρης», Ανατ. Αττικής «Ο Σωκράτης», Παλλήνης «Αλ. Δελμούζος», Αργυρούπολης - Αλίμου - Ελληνικού «Ο Θουκυδίδης», Κερατσινίου - Περάματος «Ν. Πλουμπίδης», Ικαρίας - Φούρνων, Λήμνου «Αργ. Μοσχίδης».

Τις ΕΛΜΕ: Κεφαλονιάς - Ιθάκης, Λήμνου - Αγ. Ευστρατίου, Α' Θεσσαλονίκης.
Το Νομαρχιακό Τμήμα Λήμνου της ΑΔΕΔΥ και τον Σύλλογο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ.
Τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Θεσσαλονίκης (Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΤΑ, παράρτημα ΔΕΚΟ - Τραπεζών, παράρτημα ΠΑΣΑΣ), τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας, Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας, Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας.

1 σχόλιο:

  1. Η Φωνή του Λαού δεν φιμώνεται....αλλά..... ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ!!!

    ΟΙ "ΝΟΜΟΙ" ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ/ΘΕΣΜΩΝ/ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ/και όπως Τας βαπτίζουν Των ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΕΑΓΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΌΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ* ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!




    *ΒΛΕΠΕ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ "ΠΡΕΣΠΩΝ" ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕΤΑ ΕΝΤΟΛΏΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!

    *ΒΛΕΠΕ: ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

    *ΒΛΕΠΕ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    *ΒΛΕΠΕ: ΤΙ ΈΚΑΝΑΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!!!

    *ΒΛΕΠΕ: ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΏΣ ΚΥΡΊΑΡΧΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΆΦΟΥΝ ΑΟΖ;;; ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!!

    *ΒΛΕΠΕ: ΤΟ 1974 ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! ΑΤΤΙΛΑΣ Ι ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ '67 ΚΑΙ ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙ ΣΤΟΝ "ΕΘΝΑΡΧΗ" ΣΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΡΆΝ!!!

    *ΒΛΕΠΕ: ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟ 1996! ΠΟΥ ΌΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΈΡΑΣ ΠΗΕΙΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΊΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΈΡΙΞΑΝ ΧΟΛΉ ΣΤΟΥΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥ Π.Ν. ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ πάθαν λουμπάγκο και ντελίριο!!!

    *ΒΛΕΠΕ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΤΑΝΕ Ο ΥΦΗΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΤΟΥ ΣΗΜΊΤΗ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΚΕ ΑΝΟΙΚΤΆ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΩΔΟΣΙΑ ΤΟ 1997!!!

    *ΒΛΕΠΕ: ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΙΩΔΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ!! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΌΤΙ "ΕΦΥΓΑΝ" ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΟ .... ΓΟΥΔΙ!!!



    *ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΌΛΟΙ ΣΑΣ!!! ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή