Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΤΡΑ : ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ....ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ !!! [ video ]


 
Εδώ καράβια χάνονται , βαρκούλες αρμενίζουνε….Στο πνεύμα αυτό κινείται και η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση και ζητεί από τη δημοτική αρχή να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να οργανωθεί – εν μέσω πανδημίας – το Πατρινό Καρναβάλι. Μάλιστα επισημαίνει πως είναι χιλιάδες οι καρναβαλιστές, αλλά και οι επαγγελματίες που περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις γι αυτό και κατηγορεί τη δημοτική αρχή πως έχει αργήσει να ανακοινώσει το πρόγραμμα! Ότι οι επιστήμονες λέγουν πως αναμένουμε ένα τρίτο κύμα (ίσως και πιο οδυνηρό) ουδόλως απασχολεί αυτό την ''Ώρα Πατρών'' /Σύριζα. 
 
 
 
Ο καθηγητής Χαρ. Γώγος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ''ΝΕΟΛΟΓΟΣ'' την περασμένη Παρασκευή, ερωτηθείς για την τύχη του Καρναβαλιού, ήταν απόλυτος ''το Καρναβάλι μπορεί να περιμένει'' είπε, ξεκαθαρίζοντας πως ''είναι τραγικό να συζητούμε για Καρναβάλι'' όταν αναμένουμε το τρίτο κύμα της πανδημίας.
 
 
 
Είναι εξοργιστικό πάντως, ειδικά τούτη την περίοδο, η σκέψη σου και μόνο να πηγαίνει στο Καρναβάλι! Να περάσουμε εμείς καλά, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε, να το κάψουμε βρε αδερφέ…Αν μη τι άλλο αυτή η στάση δείχνει έλλειμμα ευαισθησίας, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς. Και δεν είναι μόνο η ''Ωρα Πατρών'' που δείχνει τον ζαμανφουτισμό της στα καθημερινά δράματα που προκαλεί η πανδημία.
 
 
 
Είναι και η δημοτική παράταξη ''Σπιράλ'' (δεξιό συνονθύλευμα) που ζητεί Καρναβάλι και μάλιστα ήταν η πρώτη που το ζήτησε με το σκεπτικό ''η Πάτρα δεν αντέχει δεύτερη χρονιά δίχως Καρναβάλι'' (σ.σ. προφανώς εννοούν πως το να θρηνούμε 100 νεκρούς κάθε μέρα είναι κάτι που αντέχεται, το Καρναβάλι, όμως, με τίποτα !). Οι ίδιοι εκτιμούν πως καμία άλλη πόλη δεν πρόκειται να οργανώσει Καρναβάλι γι αυτό θεωρούν ευκαιρία να γίνει στην Πάτρα, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας και όλων των άλλων σύγχρονων μέσων, ώστε να κλέψουμε τη δόξα!..
 
  
 
Αυτά τα απίθανα και συνάμα θλιβερά ακούμε στην Πάτρα από ''σοβαρούς'' ανθρώπους που εκπροσωπούν παρατάξεις αλλά, φαίνεται, πως είναι στον κόσμο τους….(Υ.Γ. Θυμίζουμε στους…''δεν αντέχουμε χωρίς Καρναβάλι'' ότι πριν λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε πως το διασημότερο, ίσως, Καρναβάλι της Ευρώπης, αυτό της Νίκαιας στη Γαλλία, αναβλήθηκε λόγω πανδημίας)

Ρεπόρτερ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου