Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Και Α και ΟΥ – Βγαλμένο από δαπίτικες φαντασιώσεις το σποτ της ΝΔ για τα πανεπιστήμια (VIDEO)

 


Τα πανεπιστήμια που θέλει η ΝΔ είναι με καλλιτεχνικά πλάνα και νότες πιάνου, σαν διαφημιστικό εταιρίας -μάλλον γιατί θα έχουν εταιρίες, ως βασική πηγή “χρηματοδότησης”.

Βανδαλισμοί, εκφοβισμός, κλοπές, παρεμπόριο, ξυλοδαρμοί, παράνομη διακίνηση, απαξίωση.

Δεν είναι αυτά τα Πανεπιστήμια που θέλουμε, λέει το σποτ της Νέας Δημοκρατίας, κατασυκοφαντώντας παράλληλα χωρίς καμία τσίπα ως χώρους ποινικού εγκλήματος τα ανώτατα ιδρύματα της χώρας, όπου φοιτητές και καθηγητές δίνουν με πενιχρά μέσα αγώνα για σπουδές υψηλού επιπέδου, όπως δείχνουν εξάλλου και οι αξιοπρεπείς διεθνείς κατατάξεις των ελληνικών ΑΕΙ. Και τι πανεπιστήμια θέλει λοιπόν το κυβερνών κόμμα;

Πάρτι, εκδρομές, καφρίλες με πλαστικές κούκλες, ήθος-πολιτισμός…

Δίδακτρα και ιδιωτικές εταιρίες, αστυνομικό γκέτο, πανεπιστήμιο-γυάλα, χωρίς καμία επαφή με την κοινωνία.
Τραμπουκισμοί, μπράβοι της νύχτας, παρακράτος της ΔΑΠ, λαμόγια, υπόγειες διασυνδέσεις με τους καθηγητές.

Τα πανεπιστήμια που θέλει η ΝΔ είναι με καλλιτεχνικά πλάνα και νότες πιάνου, σαν διαφημιστικό εταιρίας -μάλλον γιατί θα έχουν εταιρίες, ως βασική πηγή “χρηματοδότησης”.

Τα πανεπιστήμια που θέλει η ΝΔ είναι κάτι σαν το DAP ACADEMY, που μας σύστησε πρόσφατα η φοιτητική οργάνωση της ΟΝΝΕΔ, ένα φυτώριο για κυβερνητικούς τσανακογλείφτες, προαλειφόμενα γκόλντεν μπόις και πρόθυμους βοηθούς της σχεδιαζόμενης πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Τα πανεπιστήμια που θέλει η κυβέρνηση είναι χώροι δημιουργίας κέρδους για τα μονοπώλια, χώροι ελευθερίας για να δρουν ασύδοτα, να κατευθύνουν την έρευνα, να την καρπώνονται δωρεάν.

Τα πανεπιστήμια που θέλει η ΝΔ είναι κλειστά εδώ και έναν χρόνο, γιατί η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να τα ανοίξει, διασφαλίζοντας την προστασία καθηγητών και φοιτητών. Το πλάνο με την κοπέλα που φοράει μάσκα και ψάχνει τα ράφια στη βιβλιοθήκη είναι ο ορισμός της προπαγάνδας -ή fake news, όπως το λέμε τώρα. Για να μη μιλήσουμε για τις σκηνές από τα πάλλευκα αμφιθέατρα και τα υπερσύγχρονα εργαστήρια με μανεκέν σε ρόλο επιστήμονα, βγαλμένα κατευθείαν από τα διαφημιστικά των ιδιωτικών κολεγίων που τόσο αγωνίζεται να ανωτατοποιήσει η κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση θέλει να κάνει τα πανεπιστήμια αγνώριστα, μέχρι να ανοίξουν οι σχολές και υπολογίζει πως δε θα κουνηθεί φύλλο. Νομίζει πως απευθύνεται σε αποχαυνωμένους τηλεθεατές, που χάφτουν αμάσητα σποτάκια της κακιάς ώρας ως περιγραφή της πραγματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου