Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Οι ευθύνες της υπουργού Πολιτισμού και του πρωθυπουργού για την «υπόθεση Λιγνάδη» δεν κρύβονται και δεν παραγράφονται με καθυστερημένες δηλώσεις καταδίκης

 

 

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε το εξής σχόλιο για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και της υπουργού Πολιτισμού σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη:

«Οι ευθύνες της υπουργού Πολιτισμού και κυρίως του πρωθυπουργού για την "υπόθεση Λιγνάδη" δεν κρύβονται ούτε παραγράφονται με καθυστερημένες δηλώσεις καταδίκης.

Οι ευθύνες τους αφορούν κυρίως στη διατήρηση του Λιγνάδη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, παρά τις φήμες κι ακόμη περισσότερο τις καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης, ακόμη και ανηλίκων.

Αντί να πάρουν θέση για αυτά τα φαινόμενα, κρύβονταν πίσω από εξαγγελίες για "Κώδικες Δεοντολογίας", αλλά και από υποκριτικά καλέσματα ορισμένων προς τον πρωθυπουργό "να προχωρήσει σε κάθαρση".

Οι ευθύνες τους, όμως, έχουν να κάνουν και με το γεγονός ότι συντηρούν κι εντείνουν την εργασιακή ζούγκλα και την ανασφάλεια στον χώρο του Πολιτισμού -και όχι μόνο- αναπαράγοντας τις οικονομικές και κοινωνικές πιέσεις, που υποχρεώνουν κάποιον ή κάποια να "μένουν σιωπηλοί". Αλλά και διατηρώντας το απαράδεκτο νομοθετικό πλαίσιο του Ποινικού Κώδικα, που ρίχνει στα μαλακά τη σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ 
 
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ

«Ηγήτορες της κάθαρσης» χωρίς πολιτική ευθύνη..

902gr

1 σχόλιο:

  1. Μα φίλοι του ΚΚΕ δεν διαβάσατε ούτε Μάρξ ούτε ιδιαίτερα Λένιν για την "Ηθικότητα" της Αρχουσας Τάξης;

    Μα φίλοι του ΚΚΕ στην Βοθροαποικία "Μας" είναι ΦΥΣΙΚΟ τέτοια "θέματα"!

    Μα φίλοι του ΚΚΕ οι Λακεδοραγιάδες τα ΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ οι ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΝΤΟΠΙΟΙ Διαχειριστές μιας Ξένης Εξουσίας ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ τους ΕΧΟΥΝ "ΣΤΟ ΧΕΡΙ" και τόσο τα ίδια/προσωπικά τα Εξουσιαστικά διαχειριστικά Λακεδοκαθάρματα όσο και τα παιδιά τα σκυλιά και τα γατιά Τους! ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ (νησίδες εξαιρέσεων 1821 και Κυβέρνηση του Βουνού ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ)!

    Μα φίλοι του ΚΚΕ απορώ με την απορία Σας! Σε ΕΝΑ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΒΟΘΡΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ είναι ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΓΩΓΗ να έχουμε ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2109 (και όποιος λέει ότι βγείκαμε από τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ είναι μέρος και μέλος του ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!)!! Γιαυτό βλέπουμε και ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!!

    Φίλοι του ΚΚΕ! Το Ότι ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ έκαναν το Συνοθήλευμα των Σκορπίων κράτος "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ " με γλώσσα έθνος ιστορία "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" και δεν μιλά ΟΥΔΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.... δείχνει ότι ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΑΙ "ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΙΓΝΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ" ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ/ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ!! Εσείς Φίλοι του ΚΚΕ;;;

    Φίλοι Του ΚΚΕ! Αυτό τα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΘΡΟΑΠΟΙΚΙΑΚΗΣ ΒΟΘΡΟΕΞΟΥΣΙΑΣ/ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΖΟΥΝ (Μετανάστευση το ονομάζουν τα Λακεδοραγιάδικα νούμερα) ΤΩΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ "ΕΡΓΑΤΙΚΗ" ΤΑΞΗ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ (Μαρξιστικός όρος) που δεν θα ξέρει ούτε Ελληνική Ιστορία ούτε Ελληνική Γλώσσα!



    ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ!!!

    Κοιτάξτε να βγείτε από την .... ΚΑ.ΛΥ.ΒΑ. (ΚΑΖΕΡΤΑ-ΛΙΒΑΝΟ-ΒΑΡΚΙΖΑ) ΣΑΣ!!! ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑ.ΛΥ.ΒΑ. ΣΑΣ!!!
    ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΛΑΡΑΣ/ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ.... ΌΧΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή