Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Σχόλιο-οχετός βγαλμένο από τον βόθρο της χρυσαυγίτικης προπαγάνδας από στέλεχος της ΝΔ

 

Στη ρότα της αποσιώπησης των πολιτικών ευθυνών της κυβέρνησης σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, ο Μακάριος Λαζαρίδης, βουλευτής της ΝΔ και για χρόνια συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη ως σύμβουλος Τύπου και Επικοινωνίας του γραφείου του, ξεθάβει χυδαιότητες, «copy - paste» από τη χρυσαυγίτικη φαρέτρα.

Χυδαιολογεί εναντίον του Άρη Βελουχιώτη, επικαλούμενος μάλιστα ανυπόγραφο, εμετικό -χρυσαυγίτικης κοπής- αντικομμουνιστικό δημοσίευμα «αναγνώστη» στον ιστότοπο «zougla.gr». Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που στέλεχος της ΝΔ επιστρατεύει αντικομμουνισμό δήθεν για να αντιπαρατεθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι όμως κραυγαλέα προκλητικό να επιχειρεί βουλευτής της ΝΔ να βγάλει λάδι την κυβέρνηση, υιοθετώντας τις βρωμιές και τις χυδαιότητες που όλα τα προηγούμενα χρόνια φιλοξενούσαν τα μέσα προπαγάνδας της ναζιστικής εγκληματικής Xρυσής Aυγής.

902gr

1 σχόλιο:

  1. Τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ όταν βρέχει βγαίνουν! ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΈΝΑ ΠΑΛΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ.... "ΜΙΛΟΥΝ"!

    Οσοι ΜΙΛΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ "ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ!!! Ο ΑΡΗΣ ΏΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΚΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΈΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΙΑΣ ΒΟΘΡΟΑΠΟΙΚΙΑΣ ΕΝΟΣ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΏΣ ΤΡΥΠΕΣ ΌΖΟΝΤΟΣ!!!

    ΘΥΜΙΖΩ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟ "ΙΔΡΥΜΑ ΦΡΙΔΕΡΙΚΗ"!!!

    ΣΤΟ "ΙΔΡΥΜΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ" ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ "ΕΥΠΟΡΟΥΣ" ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΤΕΣΤΑΡΑΝ" ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!! ΣΤΟ "ΙΔΡΥΜΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ" ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΔΑΥΤΩΝ!!!!

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΜΑΚΡΙΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗΣ "ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΙΚΩΝ" ΒΟΘΡΩΝ ΕΙΤΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΣΤΟ "ΙΔΡΥΜΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ"!!!

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΠΙΑΝ ΤΟΝ .... ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΣΤΟ "ΙΔΡΥΜΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ"!!!

    ΟΥΣΤ ΡΈ ΛΑΖΑΡΙΔΗ.....μην προσπαθείς να κρύψεις τον ΒΟΘΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΟΥ..... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή