Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

ΚΚΕ Να μη γίνουν «κανονικότητα» οι νεκροί και οι αγνοούμενοι στο Αιγαίο

 

Πηγή: Associated Press

 

Ο λαός μας δεν πρέπει να επιτρέψει να γίνουν «κανονικότητα» οι νεκροί και οι αγνοούμενοι στο Αιγαίο, τονίζει σε σχόλιο το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τα νέα ναυάγια προσφύγων και μεταναστών στην Εύβοια και τη Σάμο.

Αναλυτικά:

«Την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός επαναλάμβανε τη γνωστή καραμέλα περί "σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων" και εφαρμογής της κατάπτυστης συμφωνίας ΕΕ - Τουρκίας για το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό, δύο ακόμα ναυάγια ξεριζωμένων σε Εύβοια και Σάμο, με δεκάδες αγνοούμενους, μεγάλωναν την αιματηρή λίστα της τελευταίας περιόδου.

Ο λαός μας δεν πρέπει να δείξει καμία ανοχή, δεν πρέπει να επιτρέψει να γίνουν "κανονικότητα" οι νεκροί και οι αγνοούμενοι στο Αιγαίο. Αυτό που απαιτείται είναι η άμεση απεμπλοκή τις χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις επεμβάσεις που προκαλούν τον ξεριζωμό εκατομμυρίων, απαιτώντας εδώ και τώρα την κατάργηση της Κοινής Δήλωσης ΕΕ - Τουρκίας και την προστασία του δικαιώματος των προσφύγων στο άσυλο στις χώρες του πραγματικού προορισμού τους».

1 σχόλιο:

  1. Φίλοι του ΚΚΕ .... (Του ΚΚΕ του Ζαχαριαδικού δαύτου του ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΠΟΥ ΏΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ-ΖΑΧΑΡΙΗ ΣΤΟ KONZETRATIONSLAGER DACHAU ΣΧΕΔΟΝ 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΌΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ;;;;; Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ!!!!)
    ...... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΙΣ ΝΕΚΡΕΣ/ΚΑΜΕΝΕΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ;;;;;;;;

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΝΕΚΡΕΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ" ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!!!


    ΣΥΝΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ "ΠΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΗΡΩΪΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ!!!!

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!! ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;;;;;

    ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ: ΤΟ ΖΑΧΑΡΙΔΙΑΚΟ ΚΚΕ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ/ ΕΞΟΥΣΙΑ/ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ ΤΗΣ: ΦΑΡΑΚΟΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ-ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ-ΤΖΙΠΡΑΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ..... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή