Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Αύριο η μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι

 

Στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη | Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ Δ. Κουτσούμπας

 

Αύριο Παρασκευή στις 9 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Γης, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι την οποία οργανώνει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με τίτλο τους στίχους του Γιάννη Ρίτσου, «Κάποτε θ' ανταμώσουμε στους λόφους του ήλιου. Μην ξεχνάς. Περπάτα», και ερμηνευτές την Μαρία Φαραντούρη και την Φωτεινή Βελεσιώτου. Θα χαιρετίσει ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Οι Οργανώσεις του Κόμματος δουλεύουν με ενθουσιασμό γι' αυτήν τη μοναδική συναυλία, που είναι αφιερωμένη στους μεγάλους αγώνες που έρχονται. Μέχρι και την τελευταία ώρα κλιμακώνουν την προσπάθειά τους για να φτάσουν και στον τελευταίο που έκανε το βήμα να ψηφίσει ΚΚΕ αλλά και σε όσους δίστασαν, παρότι αγανακτούν και οργίζονται με τα ίδια πράγματα.

Στόχος είναι αύριο το βράδυ να είναι χιλιάδες οι φωνές που θα ενωθούν, σιγοτραγουδώντας και συνάμα προετοιμάζοντας τους αγώνες του μέλλοντος.

Σε μια βραδιά που οι εκπληκτικές ερμηνείες της εμβληματικής Μαρίας Φαραντούρη και η Φωτεινή Βελεσιώτου με το ξεχωριστό ηχόχρωμα της φωνής της θα μας δώσουν την ευκαιρία να ανταμώσουμε με τις μνήμες, να νιώσουμε τη φωτιά που κουβαλά το πολιτικό τραγούδι, συνολικά τα τραγούδια των αγώνων.

Η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις, που διατίθενται από τις Οργανώσεις Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου