Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Αλλη μια αντικομμουνιστική φιέστα, με «αριστερό» κερασάκι


Από την τελετή υπογραφής της Συμφωνίας του Μονάχου ανάμεσα σε Γερμανία, Βρετανία, Γαλλία και Ιταλία
Από την τελετή υπογραφής της Συμφωνίας του Μονάχου ανάμεσα σε Γερμανία, Βρετανία, Γαλλία και Ιταλία

 

Άλλη μια εκδήλωση πραγματοποιεί η ΕΕ σήμερα στη γνωστή προσπάθεια που κάνει εδώ και χρόνια να καθιερώσει την 23η Αυγούστου, ημερομηνία που υπεγράφη το Σύμφωνο Μόλοτοφ - Ρίμπεντροπ, ως «διεθνή ημέρα μνήμης των θυμάτων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων», με την ανιστόρητη - αντικομμουνιστική προπαγάνδα και την προσπάθεια να εξισώσουν τον νέο κόσμο, τον κομμουνισμό, με το έκτρωμα - γέννημα του καπιταλισμού, τον φασισμό. Την εκδήλωση πραγματοποιεί το λεγόμενο «Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ιστορίας», στο ΔΣ του οποίου συμμετέχει πλέον και ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος της Νέας Αριστεράς Δ. Παπαδημούλης.

Βάζοντας την Ιστορία με το κεφάλι προς τα κάτω, η ΕΕ εμφανίζει χυδαία ως αιτία έναρξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου όχι τους ανταγωνισμούς των μονοπωλίων για το μοίρασμα των αγορών, αλλά ...το Σύμφωνο μη επίθεσης Μόλοτοφ - Ρίμπεντροπ, το οποίο υπέγραψε η Σοβιετική Ένωση, μετά τη Συμφωνία του Μονάχου το 1938 ανάμεσα σε Γερμανία, Βρετανία, Γαλλία και Ιταλία, που βοηθούσε τον σχεδιασμό του Χίτλερ να στραφεί προς τη Σοβιετική Ένωση.

Το Σύμφωνο μη επίθεσης έδωσε στη Σοβιετική Ένωση, στον ηρωικό Κόκκινο Στρατό τον πολύτιμο χρόνο που χρειαζόταν για να προετοιμαστεί και να συντρίψει τελικά το φασιστικό τέρας, υψώνοντας περήφανα την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο στο Ράιχσταγκ το 1945 και απελευθερώνοντας τους λαούς της Ευρώπης από τον φασιστικό ζυγό, εικόνα που στοιχειώνει μέχρι σήμερα τους καπιταλιστές, τα ευρωεπιτελεία τους και τα ναζιστικά τέκνα τους.

Όλα αυτά προσπαθούν μάταια να σβήσουν με τις ανιστόρητες αθλιότητες και ψηφίσματα, ψέματα, διαστρεβλώσεις και παχυλά κονδύλια για να φέρουν την Ιστορία στα μέτρα τους ή να νομιμοποιήσουν απαγορεύσεις και διώξεις κομμουνιστών, σαν αυτές σε βάρος Κομμουνιστικών Κομμάτων σχεδόν στο 1/3 των κρατών - μελών της ΕΕ.

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου